Αναβλήθηκε το φιλικό των... καναρινιών με την Βερόνα

Φώτης Καρακούσης
Αναβλήθηκε το φιλικό των... καναρινιών με την Βερόνα

bet365

Αναβολή στο φιλικό του Παναιτωλικού με την Βερόνα, καθώς η δυνατή βροχή μετέτρεψε τον αγωνιστικό χώρο σε βούρκο.

Δεν θα γίνει τελικά το φιλικό του Παναιτωλικού με την Βερόνα. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τις καιρικές συνθήκες, καθώς η δυνατή βροχή που έπεσε από το πρωί στην περιοχή μετέτρεψε τον αγωνιστικό χώρο σε βούρκο και προκειμένου να μην υπάρξουν τραυματισμοί αποφασίστηκε να μην γίνει ο αγώνας.
Τα... καναρίνια εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση με την οποία αναφέρουν τα εξής: «Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν από τη νύχτα στην περιοχή του Trentino και η έντονη βροχόπτωση, δεν επιτρέπει τη διεξαγωγή του προγραμματισμένου για το απόγευμα φιλικού αγώνα Ελλάς Βερόνα – Παναιτωλικός, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου. Η ομάδα μας θα προπονηθεί στις 6.00 τοπική ώρα στο γήπεδο του Cogolo».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα