Έπαιξε για μια ώρα στο φιλικό της Τερνάνα ο Χουχούμης

Έπαιξε για μια ώρα στο φιλικό της Τερνάνα ο Χουχούμης

Gazzetta team
Έπαιξε για μια ώρα στο φιλικό της Τερνάνα ο Χουχούμης

bet365

Για 60 λεπτά αγωνίστηκε ο Διαμαντής Χουχούμης στο φιλικό της Τερνάνα με την Ατλέτικο Όρε, με την πρώτη να θέλει τον δανεισμού του νεαρού αριστερού μπακ από τον Παναθηναϊκό.

Την ευκαιρία να παίξει και μάλιστα για μία ώρα στο φιλικό της Τερνάνα με την Ατλέτικο Όρε, είχε ο αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού Διαμαντής Χουχούμης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δοκιμάζεται με τις ευλογίες του «τριφυλλιού» στην Τερνάνα και σήμερα είχε όπως αναφέραμε και συμμετοχή στο φιλικό. Αυτό δεν σημαίνει πως ο παίκτης θα συνεχίσει στην ιταλική ομάδα, καθώς αυτό θα το αποφασίσει ο Παναθηναϊκός. Αν δηλαδή δοθεί τελικά δανεικός και που ή αν επιστρέψει στην Αθήνα και ενσωματωθεί στους «πράσινους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα