Συμφώνησε με Βίτι η Βέροια

Συμφώνησε με Βίτι η Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Συμφώνησε με Βίτι η Βέροια

bet365

Η Βέροια έχει έρθει σε συμφωνία με τον Πάμπλο Βίτι και περιμένει να λύσει το συμβόλαιό του με την Ολ Μπόις για να έρθει στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και να υπογράψει για ένα χρόνο.

Αίσιο τέλος φαίνεται πως θα έχει η περίπτωση του Πάμπλο Βίτι στη Βέροια. Ο Αργεντινός επιθετικός τα έχει βρει σε όλα με τη «βασίλισσα του Βορρά», με τις δύο πλευρές να έχουν έρθει σε συμφωνία.

Έτσι, στον σύλλογο της Ημαθίας περιμένουν να λύσει το συμβόλαιό του με την Ολ Μπόις, ώστε ο 31χρονος φορ να έρθει στη χώρα μας και να μεταβεί στη Βέροια για να υπογράψει για ένα χρόνο. Όσο για το πότε θα γίνει αυτό, οι άνθρωποι της ομάδας αισιοδοξούν ότι ο παίκτης θα έρθει εντός των επόμενων ημερών.

Παίξε νόμιμα με απεριόριστα ειδικά στοιχήματα στη Vistabet!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα