Ντεν Χαάγκ - Ηρακλής 1-0

Ντεν Χαάγκ - Ηρακλής 1-0

Νίκος Τσιώκος
Ντεν Χαάγκ - Ηρακλής 1-0

bet365

Μετά τις καλές εμφανίσεις, ο Ηρακλής ήταν μέτριος κόντρα στην Ντεν Χαάγκ, εμφάνισε τις αδυναμίες του και ηττήθηκε με 1-0 στο τέταρτο φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους.

Το τέταρτο φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους έδωσε ο Ηρακλής το Σάββατο (30/7). Ο «Γηραιός» δεν απείλησε και δεν απειλήθηκε, με ελάχιστες εξαιρέσεις, όμως εμφάνισε τις αδυναμίες του και ηττήθηκε με 1-0 από την Ντεν Χαάγκ.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν καλές στιγμές με Κυριακίδη, Πασά και Μοντέιρο, όμως στο 24' βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Τέσσερις ποδοσφαιριστές διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ και ο Ντουμπλάν νίκησε τον Περνίς στο τετ α τετ για να ανοίξει το σκορ. Στην επανάληψη δεν είχαμε και πολλά πράγματα, καθώς το ματς ήταν μέτριο, ενώ έγιναν και πολλές αλλαγές.

Η μοναδική φάση σημειώθηκε στο 49', όταν ο Τσότρας ανέτρεψε αντίπαλο μέσα στην περιοχή για να έχουμε πέναλτι για τους Ολλανδούς, με τον Γιαννίκογλου, που είχε περάσει αλλαγή, να αποκρούει την εκτέλεση του Άβεναρ. Έτσι, το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να βγάζει νέα συμπεράσματα και να βλέπει ότι η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση.

Οι συνθέσεις

Ντεν Χαάγκ: Σέτκους, Μαϊσνέρ, Κάνον, Μέγερς, Άβεναρ, Τράιμπουλ, Ρομάν, Μπέικερ, Σάκεν, Ντουμπλάν, Κάστανιρ.

Ηρακλής: Περνίς, Σαραμαντάς, Καραγκούνης (44' Δούμτσιος), Τσότρας, Στάμου, Ιντζόγλου, Αγγελόπουλος, Λεοζίνιο, Πασάς, Κυριακίδης, Μοντεϊρο

Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Γιαννίκογλου, Ρούσσος, Χουάντερσον, Μπικιάρης, Ρόττας, Λάσκαρης, Αντωνίου, Καλφούτζος, Αμαραντίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα