Αστέρας Τρίπολης: Έχει ήδη ένα... κανόνι

Αστέρας Τρίπολης: Έχει ήδη ένα... κανόνι

bet365

Τη στιγμή που στον Αστέρα Τρίπολης ψάχνουν για τον επιθετικό που θα επωμιστεί το βαρύ φορτίο του σκοραρίσματος, ο Νίκος Ιωαννίδης βγάζει... φλόγες. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΛΑΤΑΡΙΩΦ.

Δεν το κρύβουν στον Αστέρα Τρίπολης ότι ψάχνουν επιθετικό. Αυτό είναι και το τελευταίο βασικό κομμάτι που περιμένει ο Μάκης Χάβος για να κλείσει ένα ήδη ποιοτικό ρόστερ.

Στο Μπίλντεμπεγκ του Όστερμπεργκ όπου και «χτίζεται» η ομάδα από τις 18/7, δοκιμάζεται τις τελευταίες τέσσερις μέρες κι ο Σεντρίκ Γκοντό, ο οποίος αξίζει μια ευκαιρία, όπως δήλωσε κι ο τεχνικός των Αρκάδων μετά το φιλικό με την Καμπούρ.

Ωστόσο, στην ομάδα υπάρχει ο Νίκος Ιωαννίδης, τον οποίο πιστεύουν πολύ από πέρυσι το Γενάρη που αποκτήθηκε. Σε 11 ματς που αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν πέρυσι για τον Αστέρα (10 ματς πρωταθλήματος και 1 Κϋπελλο) σκόραρε δύο φορές και μοίρασε μία ασίστ.

Η χρονιά φέτος αποτελεί για τον ίδιο ένα προσωπικό στοίχημα μιας και θέλει να αρπάξει την ευκαιρία και να αποτελέσει βασικό στέλεχος στο ρόστερ του Χάβου.

Ήδη στα πρώτα δύο φιλικά της ομάδας, ο 22χρονος επιθετικός έχει δείξει ότι το... μάτι του γυαλίζει. Έχει σκοράρει 5 γκολ (3 με Σιλφόλντε και 2 με Καμπούρ), ενώ και στις προπονήσεις γίνεται συχνά δέκτης συγχαρητηρίων για τη δουλειά που κάνει. Κυνηγάει τις φάσεις, βοηθάει στην πίεση ψηλά στην αντίπαλη περιοχή που έχει ζητήσει ο Χάβος, ζητάει μπάλα συχνά και κινείται στα πλάγια ανοίγοντας διαδρόμους για τους εξτρέμ ή τους χαφ που έρχονται από πίσω του. Τουλάχιστον, μέχρι τώρα τα πρώτα δείγματα που έχει δώσει είναι άκρως ενθαρρυντικά για τη συνέχεια.

Η ψυχολογία του είναι σε πολύ καλό επίπεδο, αγωνιστικά τώρα... πετάει και στον Αστέρα, όσο ο ίδιος, συνεχίζει με αυτούς τους ρυθμούς θα μπορούν να... κοιμούνται ήσυχοι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα