Koσίτσκι: «Γίνεσαι καλύτερος με τον ανταγωνισμό»

Koσίτσκι: «Γίνεσαι καλύτερος με τον ανταγωνισμό»

bet365

Στο πόσο καλό είναι το γκρουπ τερματοφυλάκων του Αστέρα στάθηκε ο Τόμας Κοσίτσκι, ο οποίος τόνισε ότι η προετοιμασία πάει πολύ καλά. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΟΣΤΕΡΜΠΕΡΓΚ: ΠΑΝΑΝΓΙΩΤΗΣ ΔΑΛΑΤΑΡΙΩΦ.

Πολύ καλά πάει η προετοιμασία του Αστέρα βάσει των όσων είπε ο Τόμας Κοσίτσκι μετά το φιλικό με την Καμπούρ. Ο Σλοβάκος πορτιέρε επίσης στάθηκε στον ανταγωνισμό που υπάρχει για τα γάντια του βασικού.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα από τον τραυματισμό μου. Νιώθω καλά και είμαι έτοιμος, αφού επέστρεψα ύστερα από 10 μήνες» είπε αρχικά ο Κοσίτσκι και συνέχισε:

Η προετοιμασία πάει πολύ καλά. Ακούμε τον προπονητή μας και όλα πάνε καλά.

Όσο για τον ανταγωνισμό για τα... γάντια του βασικού είπε: «Είναι υπέροχο το γκρουπ των τερματοφυλάκων και εξελίσσεσαι όταν υπάρχει ανταγωνισμός. Γίνεσαι καλύτερος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα