Xάβος: «Αξίζει μια ευκαιρία ο Γκοντό»

Xάβος: «Αξίζει μια ευκαιρία ο Γκοντό»

bet365

Ετοιμος να δώσει μια ευκαιρία στον Γκοντό είναι ο Μάκης Χάβος, ο οποίος έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από τα όσα έχει δει μέχρι τώρα από τους παίκτες του. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΟΣΤΕΡΜΠΕΡΓΚ: ΠΑΝΑΝΓΙΩΤΗΣ ΔΑΛΑΤΑΡΙΩΦ.

Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο Μάκης Χάβος από το φιλικό με την Καμπούρ αλλά και από τα όσα έχουν παρουσιάσει μέχρι τώρα οι παίκτες του.

Επίσης, ο τεχνικός των Αρκάδων μίλησε και για την ευκαιρία που αξίζει ο Γκοντό, ο οποίος δοκιμάζεται εδώ και τρεις μέρες.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Αστέρα:

«Δώσαμε το δεύτερο φιλικό στην Ολλανδία και δώσαμε περισσότερο χρόνο στα παιδιά. Σε αγωνιστικό και τακτικό επίπεδο, είχαμε πολύ καλή εικόνα. Αρκετά κομμάτια που δουλεύουμε στις προπονήσεις, βγαίνουν στο γήπεδο. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τα 65 λεπτά παιχνιδιού».

Για τον Ιωαννίδη και τον επιθετικό που θα αποκτήσει η ομάδα: «Το πλάνο μας είναι να έρθει ένας φορ. Ο Ιωαννίδης ανταπεξέρχεται, είναι νέος, έχει καλή τεχνική, καλά τελειώματα, μπορεί να αγωνιστεί κι εκτός περιοχής και με πλάτη. Χρειάζεται υπομονή και πολλή δουλειά από τον ίδιο».

Για τον Σεντρίκ Γκοντό: «Είναι ένα νέο παιδί, έπαιζε στην Ιταλία, που είναι σημαντικό το πρωτάθλημα και έχει δείξει καλά στοιχεία. Δεν θέλω να βιαστούμε. Περιμένουμε να γίνεται όλο και καλύτερος. Αξίζει να του δώσουμε μια ευκαιρία».

Για την πορεία της προετοιμασίας: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τη διαμονή και τον τρόπο δουλειάς των ποδοσφαιριστών. Εχουμε πολλά οφέλη και υπάρχει ακόμη ένα φιλικό μία ημέρα πριν φύγουμε. Δείχνουμε καλά στοιχεία, όταν η αντίπαλος, που είναι ολλανδική ομάδα, κάνει το πρώτο σουτ στο 32', είσαι ευχαριστημένος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα