«Εσπασε» το φράγμα των 10.000 διαρκείας

«Εσπασε» το φράγμα των 10.000 διαρκείας

«Εσπασε» το φράγμα των 10.000 διαρκείας

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα ότι τα εισιτήρια διαρκείας για τη φετινή σεζόν είναι πάνω από 10.000, ενώ συνεχίζεται η διάθεσή τους μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος. 

Μετά από δύο πολύ κακές χρονιές, με τα εισιτήρια διαρκείας να μένουν κάτω από τις 10.000, ο κόσμος του ΠΑΟΚ βλέπει κάτι να αλλάζει προς το καλύτερο στην ομάδα και δείχνει να επιστρέφει στην Τούμπα.

Παράλληλα, η ΠΑΕ φρόντισε να συμπεριλάβει όλους τους αγώνες (Ελληνικούς και Ευρωπαϊκούς) στα εισιτήρια διαρκείας, διατήρησε τις τιμές στα περσινά επίπεδα και σε συνδυασμό με τα 1.000 δωρεάν εισιτήρια σε ανέργους, κατάφερε να ανεβάσει τον αριθμό των πωλήσεων.

Τα εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται μέχρι και τις 19 Αυγούστου και ο αριθμός τους αναμένεται να αυξηθούν κατά πολύ ανάλογα και με την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας.

Πάντως, από τη Δευτέρα (01.08) μέχρι και την Τετάρτη (03.08) όσοι προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας δεν θα συμπεριλαμβάνεται ο αγώνας με τον Άγιαξ, καθώς είναι το διάστημα όπου θα πωλούνται ελεύθερα τα εισιτήρια της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

            

Best of internet