Το... αρχηγικό «αντίο» του Βεργώνη στη Βέροια

Το... αρχηγικό «αντίο» του Βεργώνη στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Το... αρχηγικό «αντίο» του Βεργώνη στη Βέροια

bet365

Ο Αλέξανδρος Βεργώνης αποχαιρέτισε τη Βέροια και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη, ενώ δήλωσε πως είναι τιμή του που ήταν αρχηγός της ομάδας της γενέτειράς του.

Παρελθόν από τη Βέροια αποτελεί ο Αλέξανδρος Βεργώνης, καθώς δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα 1926. Ο 30χρονος αμυντικός χαφ ανήκε για 5,5 χρόνια στο ρόστερ της «βασίλισσας του Βορρά» και τα περισσότερα εξ' αυτών τα βίωσε ως αρχηγός του συλλόγου της Ημαθίας.

Έτσι, αποχαιρέτισε την ομάδα της γενέτειράς του μέσω του προφίλ του στο facebook, ευχαρίστησε τον κόσμο και τόνισε πως είναι τιμή του που ήταν αρχηγός της. «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Βέροιας για την αγάπη και την στήριξη όχι μόνο στις όμορφες αλλά και στις δύσκολες στιγμές.

Ήταν μεγάλη τιμή που διετέλεσα αρχηγός της ομάδας της πόλης μου και που μοιράστηκα μικρές και μεγάλες στιγμές με τους δικούς μου ανθρώπους, τους φίλους μου και τους συντοπίτες μου!», έγραψε ο Βεργώνης, ο οποίος ετοιμάζεται για μία νέα εμπειρία στη Γ' Εθνική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα