Πανέτοιμοι οι «πράσινοι» για το ματς με ΑΪΚ

Πανέτοιμοι οι «πράσινοι» για το ματς με ΑΪΚ

Φώτης Καρακούσης
Πανέτοιμοι οι «πράσινοι» για το ματς με ΑΪΚ

bet365

Με μοναδική απουσία αυτή του Τελάντερ, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα της Πέμπτης (21:00) με την ΑΪΚ στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League.

Θεωρείται και όχι άδικα εξαιρετικά σημαντικός αγώνας, καθώς στον Παναθηναϊκό θέλουν να επιστρέψουν στο Ευρωπαϊκό προσκήνιο. Η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς με την ΑΪΚ στη Λεωφόρο (Πέμπτη 21:00), με τον Ιταλό να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, πλην τον Ράσμους Τελάντερ.

Ο Δανός κεντρικός αμυντικός όπως αναμενόταν έμεινε εκτός και είναι η μοναδική απουσία του «τριφυλλιού» για την σημαντική αυτή αναμέτρηση. Όσον αφορά την προετοιμασία, αυτή ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση, η οποία περιλάμβανε μετά το καθιερωμένο ζέσταμα, ανοίγματα και ολοκληρώθηκε με διπλό χωρίς περιορισμούς.

Μετά το πέρας της προπόνησης, ο Στραματσόνι έκανε γνωστή την αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τους Σουηδούς, την οποία αποτελούν οι: Στιλ, Κοτσόλης, Ξενόπουλος, Μέστο, Χουλτ, Νάνο, Μολέδο, Κουτρουμπής, Ιβανόφ, Ζέκα, Λεντέσμα, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Ιμπάρμπο, Λέτο, Γουακάσο, Μπεργκ, Μπουμάλ, Ρέις, Κλωναρίδης.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα