«Ποιος Κασναφέρης;»

Φώτης Καρακούσης
«Ποιος Κασναφέρης;»

bet365

Ολο το παρασκήνιο από την συνάντηση των 12, η αποχώρηση της ΑΕΛ αλλά και η μη επιλογή του Καζναφέρη ως εκπρόσωπο της Σούπερ Λίγκας.

Την Δεύτερα αναμένεται ν' αποφασίσει η Σούπερ Λίγκα τον εκπρόσωπό της στο κομμάτι της διαιτησίας μετά την συμφωνία για ύπαρξη ισπανικού μοντέλου και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ωστόσο την Τετάρτη έγινε η συνάντηση των 12 στα γραφεία της ΒΙΑΜΑΡ παρουσία οκτώ ΠΑΕ με τις άλλες τέσσερις που απουσίαζαν να έχουν... κώλυμα λόγω υποχρεώσεων.

Οι ομάδες οι οποίες έδωσαν το παρών ήταν ο Λεβαδειακός, ο Παναιτωλικός, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Πλατανιάς, η ΑΕΛ, η Κέρκυρα, ο Πανιώνιος και φυσικά η Ξάνθη. Απούσες ήταν ο Ατρόμητος, η Βέροια, ο Ηρακλής και ΠΑΣ.

Νωρίτερα ενημερωθήκατε από το gazzetta.gr πως ο εκπρόσωπος της ΑΕΛ, αποχώρησε λέγοντας πως πρόκειται για μια παράτυπη συνάντηση ενώ από το ρεπορτάζ που έχει προκύψει δεν υπάρχει θέμα Κασναφέρη από πλευράς των 12. Δηλαδή να προτείνουν αυτόν την Δευτέρα και στους τέσσερις μεγάλους για εκπρόσωπο της Λίγκας στο κομμάτι της διαιτησίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα