Οι εξηγήσεις του Κούγια για το εμβασμα

Οι εξηγήσεις του Κούγια για το εμβασμα

Gazzetta team
Οι εξηγήσεις του Κούγια για το εμβασμα

bet365

Εξηγήσεις για το έμβασμα των 75.000 ευρώ που μπήκε στα ταμεία της ΑΕΛ, έδωσε με δηλώσεις του ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ.

Παρέμβαση στην εκπομπή «Δίκη» έκανε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, δίνοντας εξηγήσεις για το έμβασμα που ερευνά η εισαγγελία.

«Ήθελα να απαλλαγώ από την ΠΑΕ Παναχαϊκή γιατί ήταν αδύνατο να έχω και την ΠΑΕ ΑΕΛ και την ΠΑΕ Παναχαϊκή. Βρέθηκαν κάποιοι που ανέλαβαν μόνο τα χρέη της ΠΑΕ. Εγώ δεν πήρα ούτε ένα ευρώ από την ιστορία αυτή, πήρα μόνο από το πούλμαν και δικαίωμα χρηματικό για 14 παίκτες. Από αυτούς τους 10 τους πήρα από την Παναχαϊκή στην ΑΕΛ. Από αυτούς έμειναν 4 παίκτες των οποίων διατηρούσα τα δικαιώματα. Αυτοί ήταν ο Κάργας, ο Ασίκμπά, ο Τρίγκας και ο Στεργίδης. Έχω γράψει στο συμβόλαιο μεταβιβάσεως ότι για αυτούς τους παίκτες που δεν θέλουν να έρθουν στην ΑΕΛ, γιατί προαπαιτούμενο ήταν οι παίκτες να θέλουν να έρθουν στην ΠΑΕ. Ήρθαν 10 από τους 14, οι τέσσερις όμως όχι. Όταν έκανα αυτή τη συμφωνία έγραψα στο συμβόλαιο, ότι όποιος από τους παίκτες αυτούς πωληθεί ή μείνει ελεύθερος έχω δικαίωμα εγώ το 50% της αγοραπωλησίας. Εγώ ως Αλέξης Κούγιας. Ο Κάργας πουλήθηκε στον Ολυμπιακό για 250.000 και δόθηκε δανεικός στην Πλατανιά, ο Ασίκμπα πουλήθηκε και αυτός στον Ολυμπιακό και αυτός 250.000 ευρώ και δόθηκε δανεικός στη Βέροια. Στο συμβόλαιο φαίνεται ότι το 50% το δικαιούμαι εγώ. Ό,τι και να γίνει. Ο Ολυμπιακός δυστυχώς, δεν έπρεπε αυτο που έπρεπε να κάνει και για τον λόγο αυτό έκανα εξώδικο στον Ολυμπιακό και στην Παναχαϊκή και τους είπα ότι με το παραπάνω συμβόλαιο δικαιούμαι τα χρήματα και θέλω τα χρήματα αυτά να μπλοκαριστούν. Αναγνώρισαν ότι είναι έτσι, όμως από τότε ενώ θα έπρεπε να πάρω 250.000 ευρώ έχω πάρει μόνο 75.000 και αυτό το έμβασμα δεν είναι αδικαιολόγητο. Εγώ τα εκχώρησα στην ΑΕΛ. Είναι μια διαδικασία νομική, και μάλιστα τα χρήματα αυτά μπαίνουν στην ΑΜΚ. Επειδή ειναι μικρό και εμείς πρέπει να το αυξήσουμε. Ολα τα χρήματα που βάζω εγώ μπαίνουν στην ΑΜΚ της ΑΕΛ», ανέφερε.

Μετά τον Αλέξη Κούγια παρενέβη στην εκπομπή ο Αχιλλέας Μπέος:

«Προσπαθώ να μην γελάσω με αυτά που ακούω από τον κ.Κούγια. καταρχαες έκανε γνωστό ποια είναι η άλλη ομάδα στην υπόθεση. Βλέπω την κατάντια και είναι για να λυπάται κανείς. Ό,τι και να κάνει ο Κοτνονής δεν έχει τύχει. Ο Καρυπίδης βγήκε πρόσφατα και λέει φεύγω απο τη Βέροια. Και καλά φεύγεις. Πώς φεύγεις; Υπάρχουν έγγραφα και άλλες υπηρεσίες για να προστατεύσει τις άλλες
Ας τον μαζέψει κάποιος τον Κούγια. Η Ελλάδα δεν είναι η Ελλάδα των ρουφιάνων. Υπάρχουν καιδικαστές που αξίζουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα