Θετικό το τρίτο τεστ για Πλατανιά

Νίκος Τσιώκος
Θετικό το τρίτο τεστ για Πλατανιά

bet365

Θετικό ήταν το τρίτο φιλικό για τον Πλατανιά στο Πράβετς, καθώς κέρδισε με 2-1 τη Χάποελ Νιρ Ραμάτ Χασάρον από το Ισραήλ.

Το τρίτο φιλικό παιχνίδι έδωσε στο Πράβετς της Βουλγαρίας ο Πλατανιάς τη Δευτέρα (25/7). Αντίπαλος ήταν η Χάποελ Νιρ Ραμάτ Χάσαρον, με τους Χανιώτες να βγάζουν και πάλι θετικά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο. Ο Γουνδουλάκης άνοιξε το σκορ στο 15', με τους Ισραηλινούς να φέρνουν το ματς στα ίσια στο 21'. Πάντως, οι Κρητικοί είχαν κι άλλες ευκαιρίες για γκολ, καθώς και δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο με τον Πριντέτα. Το τελικό 2-1 υπέρ της ομάδας του Γιώργου Παράσχου διαμόρφωσε ο Μενδρινός στο 54'.

Η σύνθεση του Πλατανιά στο πρώτο ημίχρονο: Κοκκαλάς, Μπανανά, Πριντέτα, Αποστολόπουλος, Κουλιμπαλί, Γκνιάτιτς, Ντεβέσα, Γουνδουλάκης, Ηλιάδης, Μανούσος, Ντιλαβέρ.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Κασωτάκης, Καρυπίδης, Κάργας, Σκουλουδάκης (68′ Παπανικολάου), Βάντερσον, Μουνάφο, Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός, Τσουράκης, Ντίνας, Γιακουμάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα