Ενημέρωση για άφιξη Μπελκαρουί

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΑΛΓΕΡΙΝΟΣ

Ενημέρωση για άφιξη Μπελκαρουί

Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο ατζέντης του Αλγερινού στην ΑΕΚ απ το μεσημέρι, αναμένεται αύριο κιόλας να δύναται να ταξιδέψει στην Αθήνα.

Ενημέρωση για άφιξη Μπελκαρουί

Το θέμα του στόπερ και της ενίσχυσης στη θέση αυτή για την ΑΕΚ είναι εδώ και καιρό δεδομένο. Όπως άλλωστε έχετε διαβάσει περισσότερο από μήνα πλέον εδώ στο gazzetta.gr μια απ τις βασικές περιπτώσεις που απασχολούν την ΑΕΚ είναι αυτή του Χισάμ Μπελκαρουί. Στο προηγούμενο διάστημα (απ όταν η Ένωση βρισκόταν ακόμα στην Πολωνία) πολλοί βιαστικά κι επιπόλαια έκριναν ότι ο Αλγερινός στόπερ είχε ήδη τελειώσει τη συμφωνία του με την ΑΕΚ και θα ταξίδευε για Αθήνα προ 20ημερου. 

Κάτι τέτοιο δεν ίσχυε βέβαια με αποτέλεσμα να παρουσιάζεται σαν πρόβλημα η βίζα του παίκτη (κάτι που αν προχωρήσει η μεταγραφή θα επιβεβαιωθεί κι ας μην είναι αληθές αφού κι ο πλέον αδαής γνωρίζει πως δεν απαιτείται διάστημα μήνα για έκδοση βίζας πουθενά).

 

Πλέον, ο ατζέντης του Μπελκαρουί ενημερώνει πως ο παίκτης του θα βρεθεί άμεσα (αύριο όπως ο ίδιος πληροφορεί) στην Αθήνα κάτι που αν συμβεί θα τρέξει και τις εξελίξεις στο θέμα της μεταγραφής του στην ΑΕΚ που τον έχει πάντα πρώτο στη λίστα της για το κέντρο της άμυνάς της αφού αποτελεί περίπτωση που έτρεχε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς!

 

Best of internet