Επιθετικός, δεκάρι και δεξί εξτρέμ για Βέροια

Επιθετικός, δεκάρι και δεξί εξτρέμ για Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Επιθετικός, δεκάρι και δεξί εξτρέμ για Βέροια

bet365

Για επιθετικό, δεκάρι και δεξί εξτρέμ ψάχνεται η Βέροια για να καλύψει τα κενά στο ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν.

Τη μεταγραφική της ενίσχυση συνεχίζει η Βέροια ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η «βασίλισσα του Βορρά» έχει κλείσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ και αυτή τη στιγμή ψάχνεται για προσθήκες σε τρεις θέσεις. Στον σύλλογο της Ημαθίας αναζητούν έναν επιθετικό, ένα δεκάρι κι ένα δεξί εξτρέμ, καθώς εκεί έχουν εντοπίσει τα κενά τους.

Μάλιστα, τονίζουν πως σε αυτές τις θέσεις δεν υπάρχει σχεδόν κανένας, ώστε να είναι επιτακτική η ανάγκη για απόκτηση παικτών που θα αποτελέσουν πρώτες επιλογές. Επαφές με ποδοσφαιριστές υπάρχουν, όμως ακόμα δεν έχουμε κάποια εξέλιξη.

Από εκεί και πέρα, η Βέροια βρίσκεται σε συζητήσεις με Αργεντινό επιθετικό και στην ΠΑΕ περιμένουν την άφιξή του στην πρωτεύουσα της Ημαθίας για να έχουμε και εξελίξεις στην περίπτωσή του, τη στιγμή που δεν έχει βγει προς τα έξω το όνομά του. Τέλος, συνεχίστηκε δίχως προβλήματα η προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν, με το επόμενο φιλικό να είναι προγραμματισμένο για τις 31 Ιουλίου κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα