Παίρνει και πάλι... Σουπερλιγκάτη ταυτότητα!

Νίκος Μαρούδας
Παίρνει και πάλι... Σουπερλιγκάτη ταυτότητα!

bet365

Η Κέρκυρα εντυπωσίασε στο δεύτερο φιλικό της και το gazzetta.gr καταγράφει όσα κράτησε από το 4-0 επί της Φλαμουρτάρι.

Βρισκόμαστε στα τέλη Ιουλίου και ακόμα είναι πολύ νωρίς για να βγουν συμπεράσματα για το τι θα δούμε από τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ την νέα σεζόν. Το απόγευμα της Κυριακής, η Κέρκυρα έδωσε το δεύτερο φιλικό της, διαλύοντας 4-0 την Φλαμουρτάρι. Το gazzetta.gr παρακολούθησε από κοντά το φιλικό και καταγράφει τα όσα μπορούν να κρατήσουν οι Φαίακες από αυτό.

Της δίνει ποιότητα...

Το μεγάλο πρόβλημα την περσινή σεζόν στη Footaball League ήταν το κενό στην κορυφή της επίθεσης. Ο Τουράμ ήρθε για να καλύψει αυτό το κενό. Αν και βρίσκεται λίγο καιρό στη χώρα μας, ήδη έχει δείξει τι μπορεί να προσφέρει.

Αυτό που έβγαινε από τις προπονήσεις, το είδαμε και στο γήπεδο απέναντι στην Φλαμουρτάρι. Μέσα σε όλες τις φάσεις, πιεστικός, δυνατός και με μεγάλη αντοχή στο... ξύλο. Δημιούρησε το πρώτο γκολ, αλλά και ακόμα 2-3 καλές στιγμές. Δεν είχε κάποια χαμένη ευκαιρία, όμως δείχνει πως έχοντας τον Επστάιν, αλλά και τον Κόντο δίπλα του μπορεί να βοηθήσει πολύ την ομάδα.

Η εμπειρία των παλιών

Μπορεί ο Επστάιν να είναι νέα μεταγραφή για την Κέρκυρα, όμως ο Γερμανός γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα, αλλά και το τι περιμένει από αυτόν ο Γρηγορίου. Φάνηκε να μην έχει κανένα πρόβλημα να αγωνιστεί πίσω από τον επιθετικό και να έχει πολύ καλή συνεργασία με όλους τους συμπαίκτες του.

Σε αυτή την κατηγορία, των έμπειρων, ανήκει πλέον και ο Κόντος. Ο περσινός πρώτος σκόρερ της ομάδας, έδειξε πως θα είναι ορεξάτος και τη νέα σεζόν ξεκινώντας με γκολ! Εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο και έδειξε να έχει δέσει ήδη με τους Επστάιν, Τουράμ. Φυσικά σαν να μην έφυγε μια μέρα και ο Στέφανος Σιόντης που βοήθησε τόσο ως αμυντικός χαφ, όσο και ως στόπερ.

Οι... εκπλήξεις Ζαραδούκας, Γεωργίου, Σπίνουλας

Ευχάριστος πονοκέφαλος για τον Μιχάλη Γρηγορίου προέκυψε από το δεύτερο ημίχρονο του φιλικού. Εκεί είδαμε τους Ζαραδούκα, Γεωργίου και Σπίνουλα να είναι εξαιρετικοί. Ο πρώτος, παρά το γεγονός πως ήταν ουσιαστικά off την περσινή σεζόν, εμφανίστηκε σταθερός και έτοιμος να βοηθήσει με την εμπειρία του, ενώ συνεργαζόταν εξαιρετικά με τους συμπαίκτες του, λες και ήταν σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό την χρονιά που πέρασε...

Κινητικότατος, με ωραίες ενέργειες και ο Γεωργίου. Ο πρώην άσος της Καλλονής, έδειχνε να έχει προσαρμοστεί στον ρόλο για τον οποίο τον προορίζει ο Μιχάλης Γρηγορίου και μάλιστα πατούσε πολύ συχνά περιοχή. Στα σημαντικά, το γεγονός πως βρισκόταν με κλειστά μάτια με τον Σπίνουλα που έδειξε να είναι μια αρκετά ποιοτική λύση για το δεξί άκρο της άμυνας.

Οι δοκιμές του Γρηγορίου που του βγαίνουν...

Από την Νάουσα κιόλας, ήταν γνωστό πως ο Μιχάλης Γρηγορίου αλλάζει τον ρόλο μερικών ποδοσφαιριστών στην ομάδα. Η πιο σημαντική αλλαγή για την ώρα φαίνεται να είναι η προώθηση του Χιντζίδη στον άξονα.

Στο φιλικό της Κυριακής, είδαμε τον κατά κύριο λόγο μπακ, να αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ δίπλα στον Νίκιτς με αρκετά καλά πατήματα. Μάλιστα, τα τελευταία λεπτά τον είδαμε και σε ρόλο επιτελικού μέσου δίπλα στομ Ζορμπά. Με αυτό τον τρόπο ο Γρηγορίου δείχνει να θέλει να εκμεταλλευτεί το δυνατό σουτ που διαθέτει ο ποδοσφαιριστής.

Από εκεί και πέρα, σε νέο ρόλο πρέπει να συνηθίσουμε και τον Παμλίδη. Ο νεαρός επιθετικός φαίνεται πως υπολογίζεται από τον Έλληνα τεχνικό για τις πτέρυγες και όχι για την κορυφή, κάτι που έδειξε να του ταιριάζει και πιο πολύ...

Σε ό,τι αφορά την αμυντική γραμμή, η Φλαμουρτάρι δεν απείλησε ιδιαίτερα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βγει κάποιο συμπέρασμα. Άλλωστε θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και το τι γίνεται με τον Αντιλέχου που θα κριθεί οριστικά την Τετάρτη στο φιλικό με την ΑΕΛ.

Πάντως, δεδομένα ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει στο μυαλό του την Κέρκυρα της νέας σεζόν με το αγαπημένο του 4-2-3-1 με τον επιτελικό μέσο να κινείται και ως κρυφό φορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα