Αρχηγοί και φιλικά για ΠΑΣ Γιάννινα

Νίκος Τσιώκος
Αρχηγοί και φιλικά για ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Τους αρχηγούς της (Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Ακόστα) και δύο φιλικά (Κέρκυρα, Παναιτωλικός) ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Τους αρχηγούς της για τη νέα σεζόν ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα και αυτοί θα είναι οι Αλέξης Μιχαήλ, Θέμης Τζημόπουλος, Άντι Λίλα, Νόε Ακόστα. Από εκεί και πέρα, οι Ηπειρώτες ανακοίνωσαν και δύο φιλικά με την Κέρκυρα στις 31 Ιουλίου και με τον Παναιτωλικό στις 8 Αυγούστου, με αμφότερα να διεξάγονται στους Ζωσιμάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει πως αρχηγοί της ομάδας μας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016- 17 θα είναι οι: Αλέξης Μιχαήλ, Θεμιστοκλής Τζημόπουλος, Άντι Λίλα και Νόε Ακόστα.

Επίσης ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι θα διεξαχθούν δύο φιλικοί αγώνες προετοιμασίας την Κυριακή 31.07 με την Κέρκυρα (18:30, Ζωσιμάδες) και την Δευτέρα 08.08 με τον Παναιτωλικό (18:30, Ζωσιμάδες).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα