Ντε Χέα: «Με τον Μουρίνιο μπορούμε να κατακτήσουμε τα πάντα»!

Ντε Χέα: «Με τον Μουρίνιο μπορούμε να κατακτήσουμε τα πάντα»!

Gazzetta team
Ντε Χέα: «Με τον Μουρίνιο μπορούμε να κατακτήσουμε τα πάντα»!

bet365

Ο Ισπανός τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε την πεποίθησή του πως υπό τις οδηγίες του «Special One» η ομάδα του είναι απ' τα φαβορί για την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους για την κατάσταση των «κόκκινων διαβόλων», αλλά και για τις φιλοδοξίες τους ενόψει της νέας σεζόν, ο Νταβίντ Ντε Χέα δεν έκρυψε την αισιοδοξία του.

Αναφερόμενος στη μεταγραφική ενίσχυση με τον Ιμπραΐμοβιτς, τον Μικιταριάν και, όπως όλα δείχνουν, τον Πολ Πογκμπά, αλλά και με την πρόσληψη του Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο, ο Ισπανός τόνισε πως η Γιουναίτεντ έκανε ό,τι έπρεπε για να είναι σε θέση να διεκδικήσει την κούπα της Πρέμιερ Λιγκ, μετά την απογοητευτική περσινή 5η θέση.

«Αν μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα; Φυσικά! Έχουμε αποκτήσει κορυφαίους παίκτες, ενώ ο δυνατός χαρακτήρας του Μουρίνιο εγγυάται πως θα διεκδικούμε παντού τη νίκη. Είναι ένας απ' τους κορυφαίους προπονητές στον κόσμο κι αυτό το νιώθεις όταν δουλεύεις μαζί του. Είμαστε πολύ άνετα μαζί του και θέλουμε να κατακτήσουμε τα πάντα»!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα