Ευκαιρία να τα πουν οι Τόμοβιτς-Μάρκοβσκι (vid)

Gazzetta team
Ευκαιρία να τα πουν οι Τόμοβιτς-Μάρκοβσκι (vid)

bet365

Το φιλικό του Παναιτωλικού με την Φιορεντίνα ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους Μαρκόβσκι και Τόμοβιτς να τα πουν και να θυμηθούν την κοινή τους πορεία στην Εθνική Σερβίας U19.

Ήταν συμπαίκτες στην Εθνική Σερβίας U19, η οποία έφτασε στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2005, κερδίζοντας στον προημιτελικό 4-2 τη Γερμανία (το 4ο γκολ ο Μαρκόβσκι) και αποκλείστηκε από την Αγγλία. Ο επιθετικός του Παναιτωλικού Μάρκο Μαρκόβσκι και ο αμυντικός της Φιορεντίνα (από το 2012 στους «Βιόλα» με 99 συμμετοχές) Νέναντ Τόμοβιτς, συναντήθηκαν ξανά χθες το απόγευμα στη Μοένα και είχαν πολλά να πουν. Οι δύο Σέρβοι μίλησαν και στην κάμερα του Panetolikos TV για το φιλικό, με τον αμυντικό των... βιόλα να αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια για τα... καναρίνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα