Ανακοίνωση-απάντηση από Warriors για συμφωνία Παναιτωλικού, ΠΑΣ

Gazzetta team
Ανακοίνωση-απάντηση από Warriors για συμφωνία Παναιτωλικού, ΠΑΣ

bet365

Με ανακοίνωσή τους, οι Warriors απάντησαν στη συμφωνία του Παναιτωλικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη χρήση του γηπέδου στο Αγρίνιο για το ματς με την Άλκμααρ.

Το γήπεδο του Παναιτωλικού θα χρησιμοποιήσει ως έδρα ο ΠΑΣ Γιάννινα για τη ρεβάνς του Γιουρόπα Λιγκ, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των Warriors. Οι οπαδοί των Αγρινιωτών έδωσαν την απάντησή τους με ανακοίνωση τονίζοντας ότι ούτε ο πιο αρρωστημένος εχθρός του Παναιτωλικού δε θα σκεφτόταν κάτι τέτοιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Warriors

Εκεί που λες δεν πάει πιο κάτω έρχεται η ΠΑΕ Παναιτωλικός και σου αποδεικνύει πως κάθε φορά έχει πολύ δρόμο η κατηφόρα... Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που θέλουν συμφωνία χρήσης του γηπέδου του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ μας από τους ανεπιθύμητους γιαννιώτες έχουμε να σταθούμε στα εξής:

Για όποια αναταραχή ή υλική φθορά προκληθεί ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ είναι η ΠΑΕ και η αστυνομία. Ούτε είχαμε ούτε θα έχουμε ποτέ καλές σχέσεις οπότε όσοι έρθουν να μην περιμένουνε σεβασμό και φιλοξενία…

Δεν καταφέρατε να βγάλετε την ομάδα μας στην ευρώπη και δίνετε το σπίτι της να φιλοξενηθούνε μισητοί αντίπαλοι, ούτε ο πιο αρρωστημένος εχθρός του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ μας δεν θα το σκεφτόταν αυτό.

Δε συμπάσχουμε με ομάδες που η ιστορία τους έχει χτιστεί με τις πλάτες τις χούντας και τους «Έλληνες» από το Μπουένος Άιρες….

Εκεί στην ΠΑΕ να φωνάξετε τιμώμενο πρόσωπο το φουρτάδο.. Αν και είστε ικανοί να το έχετε σκεφτεί ήδη…

Εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει και θα είμαστε μια γροθιά να προστατέψουμε την πόλη μας και την αξιοπρέπεια μας , αυτή που κάποιοι έχουνε χάσει προ πολλού…

Επειδή η πόλη και εμείς ούτε ξεχνάμε ούτε εξαγοραζόμαστε με ποσοστά εισιτηρίων ,αν χαλαστείτε από το κλίμα να θυμάστε, τα μεταφορικά έξοδα δεν επιστρέφονται….

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα