Προπονήθηκε ο Λέτο, ενοχλήσεις ο Ζέκα

Προπονήθηκε ο Λέτο, ενοχλήσεις ο Ζέκα

Gazzetta team
Προπονήθηκε ο Λέτο, ενοχλήσεις ο Ζέκα

bet365

Ο Σεμπαστιάν Λέτο προπονήθηκε ξανά με την υπόλοιπη ομάδα του Παναθηναϊκού. Εκτός οι Ζέκα, Ευαγγέλου, Τελάντερ, Λεντέσμα και Γουακάσο.

Ο Αντρέα Στραματσόνι έκανε ειδική διαχείριση στον Σεμπάστιαν Λέτο προκειμένου να μην τον επιβαρύνει και ο Αργεντινός την Παρασκευή προπονήθηκε για πρώτη φορά κανονικά μετά το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθούσε. Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν το απόγευμα με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ζέσταμα, τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Ο Ζέκα, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις από το βράδυ του φιιλικού με την Τσβόλε, χωρίς ωστόσο η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία, αποχώρησε προληπτικά, ενώ ο Ευαγγέλου υπέστη διάστρεμμα στο δίτερμα.

Ο Λεντέσμα και ο Γουακάσο είχαν άδεια, ενώ ο Τελάντερ έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα