«Είδαμε ένα μέρος της λάμψης του Πατίτο στη Μαλαισία»

«Είδαμε ένα μέρος της λάμψης του Πατίτο στη Μαλαισία»

«Είδαμε ένα μέρος της λάμψης του Πατίτο στη Μαλαισία»

bet365

Ο Μαλαισιανός δημοσιογράφος, Κεσααάν Σουνταρεσάν εκθειάζει στο gazzetta.gr τον νεοφερμένο άσο της ΑΕΚ, Πατίτο Ροντρίγκες. Οι επελάσεις, αλλά και ο τραυματισμός που τον οδήγησε στην αποχώρηση.

Ο Πατίτο Ροντρίγκες ανήκει και επίσημα από την περασμένη Τετάρτη στις τάξεις της ΑΕΚ. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός συμφώνησε με συμβόλαιο συνεργασία διάρκειας δύο ετών με τους «κιτρινόμαυρους» σκορπώντας ενθουσιασμό στους οπαδούς της Ένωσης.

Ο άλλοτε της Ιντεπεντιέντε, αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη, ενώ πριν από μερικούς μήνες κατέκτησε το πρωτάθλημα Μαλαισίας με τη φανέλα της Τζόχορ.

Ο αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας fourthofficial.com, Κεσααάν Σουνταρεσάν καταγράφει για λογαριασμό του gazzetta.gr το χρονικό της σύντομης καριέρας του βραχύσωμου μεσοεπιθετικού στη Μαλαισία, κάνοντας λόγο για έναν ποδοσφαιριστής με μεγάλες δυνατότητες, ο οποίος όμως δεν είχε διάρκεια λόγω τραυματισμού.

«Ο Πατίτο Ροντρίγκες είχε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά για να κάνει την διαφορά στη Μαλαισία. Ήρθε στη χώρα ως ένα θαυμάσιο ταλέντο. Ήταν ταχύτερος από τους περισσότερους Μαλαισιανούς ποδοσφαιριστές και ήξερε πως να ξεσηκώσει το κοινό αφού είναι εξαιρετικός τεχνίτης.

Έπαιζε από τα άκρα στην Τζοχόρ, αλλά μπορούσε να δράσει και δίπλα από τον στράικερ.

Του αρέσει να εφορμά και να κόβει με την μπάλα. Ο Πατίτο ποτέ δεν φοβήθηκε να αντιμετωπίσει τους αντίπαλους αμυντικούς. Ο βηματισμός του και ο τρόπος που κινείται με την μπάλα αναμφίβολα αποτελεί το μεγάλο ατού του.

Δυστυχώς η παρουσία του στην Μαλαισία δεν έληξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς αντιμετώπισε έναν τραυματισμό που οδήγησε στην αποδέσμευση του από τον σύλλογο.

Δεν τον είδαμε πολύ εδώ. Την στιγμή που άρχισε να συνηθίζει την ομάδα τραυματίστηκε. Προλάβαμε ωστόσο να δούμε ένα μέρος της λάμψης του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα