Το εξωτερικό η λύση για Μαρτίνες

Το εξωτερικό η λύση για Μαρτίνες

bet365

Ο Νίκολας Μαρτίνες δύσκολα θα μπορέσει να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα στην Ελλάδα, με το εξωτερικό να φαντάζει την πιο πιθανή επιλογή για τον παίκτη.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Νίκο Μαρτίνες δεν υπολογίζεται από τον Βίκτορ Σάντσεθ. Ο Αργεντινός ποτέ δεν πήρε την ευκαιρία που άξιζε για να αποδείξει αν πρέπει ή όχι να είναι στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας.

Πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στην Ανόρθωση, όπου και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις ενώ φέτος είναι σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού του.

Στην Ελλάδα, γράφτηκε ότι ενδιαφέρονται γι αυτόν Άρης, Πανιώνιος και Λάρισα. Καμία από τις τρεις ομάδες δεν είναι σε θέση να καλύψει το συμβόλαιό του που φτάνει τις 300.000 ευρώ, ενώ υπάρχει και το πρόβλημα ότι δεν μπορεί να δοθεί δανεικός. Από την άλλη, ο μάνατζερ του παίκτη είναι στην Ελλάδα και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ίσως μέσα στη μέρα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Γιάννη Βρέντζο όπου και θα συζητήσουν οι δυο πλευρές για το μέλλον του παίκτη. Ωστόσο, δύσκολα θα αφήσουν ελεύθερο έναν παίκτη για τον οποίο δόθηκαν 700.000 ευρώ στον Παναιτωλικό.

Ο Αργεντινός, πάντως, έχει καλό όνομα και δεν θα δυσκολευτεί να βρει ομάδα με τις αγορές των Ρωσία, Μεξικού και Τουρκίας να φαντάζουν έχουν γόνιμο έδαφος για την περίπτωσή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα