Επαγγελματίας ο Κατράνης στον Ατρόμητο

Επαγγελματίας ο Κατράνης στον Ατρόμητο

Νίκος Τσιώκος
Επαγγελματίας ο Κατράνης στον Ατρόμητο

bet365

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, το οποίο έχει διάρκεια για τέσσερα χρόνια, υπέγραψε με τον Ατρόμητο ο 18χρονος αριστερός μπακ, Αλέξανδρος Κατράνης.

Επαγγελματίας για πρώτη φορά στην καριέρα του έγινε ο Αλέξανδρος Κατράνης. Ο 18χρονος αριστερός μπακ του Ατρομήτου έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις, όπως έπραξε και στο φιλικό με τον Ολυμπιακό. Έτσι, την Πέμπτη (21/7) υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Περιστεριώτες και θα αποτελέσει... μπακάπ του Μαριάνο Μπίτολο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον Αλέξανδρο Κατράνη για την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής (γεννηθείς το 1998) υπέγραψε σήμερα για 4 χρόνια, ήτοι μέχρι τον Ιούνιο του 2020, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Αγωνίζεται ως αριστερός αμυντικός και μαζί με τον Μαριάνο Μπίτολο θα αποτελέσει το δίδυμο της ομάδας μας στην συγκεκριμένη θέση κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Αλέξανδρος έχει αναδειχθεί μέσα από την παραγωγική διαδικασία στα τμήματα Υποδομής και τα δύο τελευταία χρόνια, αν και ηλικιακά μικρότερος, αγωνιζόταν βασικός στην ομάδα Κ20.

Είναι επίσης αναντικατάστατο στέλεχος της Εθνικής Νέων

Με πολύ δυνατά στοιχεία τις προωθήσεις και την σέντρα ακριβείας ο 18χρονος άσος, που αγωνίστηκε χθες για ένα ημίχρονο στο φιλικό με τον Ολυμπιακό αφήνοντας για μια ακόμη φορά εξαιρετικές εντυπώσεις, έχει όλες τις προδιαγραφές για να πραγματοποιήσει μια πετυχημένη ποδοσφαιρική καριέρα συνδυάζοντας το ταλέντο και την αδιάκοπη δουλειά.

Του το ευχόμαστε!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα