Ξανά στον Πανιώνιο ο Φούντας!

Gazzetta team
Ξανά στον Πανιώνιο ο Φούντας!

bet365

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε τον απόκτηση του Ταξιάρχη Φούντα, για την οποία είχε γράψει πρώτο το gazzetta.gr, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνια.

Επιστροφή στη Νέα Σμύρνη για τον Ταξιάρχη Φούντα, αυτή τη φορά με κανονική μεταγραφή. Ο 21χρονος μέσος, ο οποίος πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, είχε αγωνιστεί ξανά στους «κυανέρυθρους» τη σεζόν 2014-15 με τη μορφή δανεισμού.

Ο Φούντας έδωσε τα χέρια με τον Χρήστο Δάρα και τον Νίκο Ζαμάνη και υπέγραψε για 1+1 χρόνια. Για την επίσημη πρόταση του συλλόγου της Νέας Σμύρνης στον παίκτη είχε γράψει πρώτο το gazzetta.gr από τον Ιούνιο.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ταξιάρχη Φούντα. Ο διεθνής επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1 + 1 χρόνο παρουσία του προέδρου Χρήστου Δάρα και του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκου Ζαμάνη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα