Τα στραβά μάτια η UEFA για Ρονάλντο

Τα στραβά μάτια η UEFA για Ρονάλντο

Gazzetta team
Τα στραβά μάτια η UEFA για Ρονάλντο

bet365

Στον τελικό του EURO ο Κριστιάνο παρέβη όλους τους κανονισμούς, αλλά ο καιρός πέρασε και δεν πρόκειται να τιμωρηθεί για κανέναν λόγο.

Θα έπρεπε να τιμωρηθεί ή όχι; Η αλήθεια είναι ότι αυτά που έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον τελικό του EURO, ήταν μεν ωραία για το τηλεοπτικό μάτι, αλλά δεν άρμοζαν στους κανονισμούς της UEFA. Από τη στιγμή που βγήκε εξαιτίας του τραυματισμού του, έκανε όλ' αυτά που απαγορεύονται για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι κάθονται στον πάγκο.

Βρισκόταν διαρκώς όρθιος στο πλευρό του Φερνάντο Σάντος, δίνοντας οδηγίες. Εκανε παράπονα στον τέταρτο διαιτητή και όταν τραυματίστηκε ο Γκερέιρο και πλησίασε την πλάγια γραμμή, ο Κριστιάνο πάτησε εντός γηπέδου και τον έσπρωξε να συνεχίσει, ενώ παιζόταν το ματς.

Και όμως ούτε ο διαιτητής, Μαρκ Κλάτενμπεργκ έγραψε κάτι στην αναφορά του αγώνα, ούτε η UEFA ασχολήθηκε με την εν λόγω ιστορία. Αναμφίβολα εάν ήταν άλλος και όχι ο Ρονάλντο, θα είχε κάποια μορφή τιμωρίας. Οπως π.χ. συνέβη με τον Τσάμπι Αλόνσο στον τελικό του Champions League το 2014, όταν μπήκε μέσα για να πανηγυρίσει με τον Σέρχιο Ράμος το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις. Τον τιμώρησαν με μία αγωνιστική.

 

Τελευταία Νέα