Αλμέιδα και Ροδρίγκες... σπρώχνουν διαρκείας!

Αλμέιδα και Ροδρίγκες... σπρώχνουν διαρκείας!

Γιώργος Τσακίρης
Αλμέιδα και Ροδρίγκες... σπρώχνουν διαρκείας!

bet365

Από τη Δευτέρα που έτρεξαν παράλληλα για την ΑΕΚ οι περιπτώσεις των Αλμέιδα-Πατίτο παρατηρήθηκε και ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση στα διαρκείας - 'Εχουν «φύγει» περισσότερα από 6.000.

Οι μεταγραφές για τον οπαδό μίας ομάδας το καλοκαίρι αποτελεί το πιο ισχυρό... ναρκωτικό τους! Δεν αντέχουν δίχως μεταγραφολογία και σαφέστατα με τη τεχνολογία να βοηθάει σε αυτό κάθε ένας μπορεί και έχει πλέον άποψη.

Το πιο σημαντικό στην Ελλάδα (η ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση) όταν τα εισιτήρια διαρκείας δεν αποκτούνται στη μισή (κανονική τους) τιμή, πάντα συνδυάζονται με τις μεταγραφικές κινήσεις του εκάστοτε κλαμπ. Γι' αυτό άλλωστε παρατηρείται και μεγάλη αύξηση έπειτα από κάποιο σημαντικό -για την ομάδα- deal με έναν ποδοσφαιριστή.

Αυτό συμβαίνει και στην ΑΕΚ όπου από την Δευτέρα που βλέπει να τρέχουν παράλληλα (και να τελειώνουν ουσιαστικά) με τις μεταγραφικές υποθέσεις των Ούγκο Αλμέιδα και Πατρίσιο Ροδρίγκες (και) η διάθεση των εισιτηρίων για τη σεζόν που έρχεται. Τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Ένωσης προκάλεσαν μια σημαντική ώθηση στη διάθεση των καρτών διαρκειάς της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Επειδή πολλοί ρωτάνε πόσα έχουν διαθέσει έως τώρα από την ΑΕΚ, να ενημερώσουμε πως όπως αναφέρουν από την Ένωση έχουν ήδη δώσει περισσότερα από 6.000 κομμάτια τη στιγμή που θεωρούν δεδομένο πως θα... φύγει το ίδιο (και περισσότερο) νούμερο με την περσινή σεζόν.

Αν μάλιστα οι «κιτρινόμαυροι» καταφέρουν να κάνουν την υπέρβαση στα ματς με την Σεντ Ετιέν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη ότι στη διάθεση των διαρκείας της ΑΕΚ θα παρατηρηθεί τεράστια αύξηση και θα ξεπεραστεί στα σίγουρα ο αριθμός που διατέθηκαν για την προηγούμενη χρονιά.

Κι αφού τα... λέμε εδώ για τα εισιτήρια και έρχεται το ματς στην Γαλλία υπάρχει σημαντικό ενδιαφέρον από Έλληνες φίλους της ΑΕΚ που κατοικούν στην κεντρική Ευρώπη για να βρεθούν στο πλάι της αγαπημένης τους ομάδας και φυσικά πολλοί μας ζητούν ενημέρωση για τα εισιτήρια που δίνει η Σεντ Ετιέν. Υπάρχει βέβαια σχετική ανακοίνωση από την ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους που ενδιαφέρονται να βρεθούν στον αγώνα Σεντ Ετιέν-ΑΕΚ στις 28 Ιουλίου στο στάδιο «Ζοφρουά Γκισάρ» (9 μ.μ. τοπική ώρα - 10 μ.μ. ώρα Ελλάδας) ότι μπορούν να ενημερώνονται τηλεφωνικά για τις λεπτομέρειες σχετικά με τα εισιτήρια από την κυρία Λία Διαμαντοπούλου στο τηλέφωνο της ΠΑΕ ΑΕΚ 2106855850 και ηλεκτρονικά στο [email protected]. Η τιμή των εισιτηρίων που θα πάρει η ΑΕΚ είναι 10 ευρώ και τις επόμενες μέρες θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για τον τρόπο διάθεσής τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα