Υπάρχει η πολυτέλεια με Ντουρμάζ;

Υπάρχει η πολυτέλεια με Ντουρμάζ;

Υπάρχει η πολυτέλεια με Ντουρμάζ;

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta δύο πράγματα για τον Ολυμπιακό μετά το φιλικό στο Περιστέρι.

Έχω ήδη αναλύσει, πριν την χθεσινή τριάρα στο Περιστέρι, το πόσο ύπουλη αντίπαλος είναι για τον Ολυμπιακό η πρωταθλήτρια Ισραήλ.

Τέλος πάντων, η πρόκριση περνάει από τον Ολυμπιακό κι όχι από τη Χάποελ. Με τη διαφορά ότι αν ο πρωταθλητής Ελλάδας εμφανιστεί ανέτοιμος, η πρόκριση θα περάσει στη Χάποελ…

Χθες στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός έκανε μία πρόβα. Αν είναι ίδια κι η παράσταση, πολύ απλά θα την πατήσει…

Είναι αλήθεια πως το σκορ αποτελεί λίγο μαγική εικόνα. Ο Ολυμπιακός έκανε ένα γκολ σε έξι καλές στιγμές (ο Μπουχαλάκης έχασε πάλι γκολ εξ επαφής και πρέπει να καταλάβει ότι αν το 8άρι του Ολυμπιακού δεν σκοράρει, δύσκολα θα κρατήσει τη θέση του στην ενδεκάδα) κι ο Ατρόμητος τρία γκολ σε τρεις καλές στιγμές. Μόνο που δεν θα ήταν μαγική εικόνα αν οι ερυθρόλευκοι έτρωγαν δύο-τρία γκολ στο αμέσως προηγούμενο φιλικό τους, από την Κλαμπ Μπριζ, όταν τότε είχαν σωτήριες επεμβάσεις κι ο Καπίνο κι ο Λεάλι-χθες οι γκολκίπερ δεν τα έπιασαν και ήρθε η βαριά ήττα.

Όπερ σημαίνει ότι υπάρχει ζήτημα στην ευκολία με την οποία ο Ολυμπιακός δέχεται φάσεις και γκολ-στο μοναδικό φιλικό που κράτησε το μηδέν ήταν όταν είχε καλύτερους παίκτες ανά ημίχρονο τους τερματοφύλακες. Είναι δε εξόφθαλμο το θέμα που υπάρχει με τις επιστροφές στην άμυνα, αφού τα περισσότερα γκολ τα έχει δεχθεί με αντεπιθέσεις.

Από δε τα έξι φιλικά, η ομάδα στα μισά, στα τρία, έχει ενεργητικό ένα (στα δύο) η,…κανένα γκολ (στο ένα). Όπερ σημαίνει ότι κι η ευκολία στο σκοράρισμα δεν μοιάζει να είναι κι η πιο μεγάλη.

Επί αγωνιστικού λοιπόν είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν ζητήματα, όπως έχουν προκύψει από την μέχρι στιγμής προετοιμασία. Εξίσου αλήθεια είναι πως η κατάσταση δεν είναι και τίποτα…τραγική. Χρειάζονται: διαφορετική σοβαρότητα από τους παίκτες, ίσως διαφορετική προσέγγιση σε κάποια θέματα από τον προπονητή και σίγουρα μία ενίσχυση.

Σημείωνα επανειλημμένως όλες τις προηγούμενες ημέρες ότι δεν υπάρχει η πολυτέλεια να μην είναι ενεργοποιημένος, ο Ντουρμάζ-το είδαμε μπροστά μας: ο Σουηδός ήταν ο μακράν πιο επικίνδυνος ερυθρόλευκος χθες, στο ημίχρονο που έπαιξε εκεί που μπορεί καλύτερα να αποδώσει, σε θέση έξω αριστερά. Ότι είναι περίεργο παιδί ο Τζίμι, σίγουρα είναι. Αλλά αν τον έχεις ζεστό, θα πάρεις πράγματα από αυτόν-ούτε είναι τόσο άχρηστος όσο τον έχουμε βγάλει τον Σεμπά.

Επιμένω ότι το ίδιο ισχύει και για τον Ντα Κόστα, επίσης περίεργος χαρακτήρας, αλλά με μεγάλες ικανότητες. Παρεμπιπτόντως ο Πορτογάλος έπαιξε σήμερα το πρωί μία ώρα στο οικογενειακό ματσάκι της πρώτης εναντίον της Β ομάδας του Ολυμπιακού. Το παιχνίδι είχε ζητήσει ο Βίκτορ από την επιστροφή από το Βέλγιο, παρότι μόλις χθες έγινε το φιλικό με τον Ατρόμητο.

Απόψε θα στείλει η ΠΑΕ στην ΟΥΕΦΑ τη λίστα με τους παίκτες που θα έχουν δικαίωμα να παίξουν με τους Ισραηλινούς. Δεν βλέπω έκπληξη. Όλοι θα είναι στη λίστα. Έχει δικαίωμα ο σύλλογος να αντικαταστήσει (π.χ. αν κάνει μία μεταγραφή) ένα παίκτη ως τις 26 του μήνα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.