Ηρακλής: «Δε μας άφησε περιθώρια ο Μπουκουβάλας»

Ηρακλής: «Δε μας άφησε περιθώρια ο Μπουκουβάλας»

Gazzetta team
Ηρακλής: «Δε μας άφησε περιθώρια ο Μπουκουβάλας»

bet365

Στην στάση του Μπουκουβάλα χρεώνει ο Ηρακλής την αρνητική εξέλιξη της υπόθεσης σχετικά με την παραμονή του στον «Γηραιό».

«Άδειασμα» στον Μπουκουβάλα από τον Ηρακλή, που με ανακοίνωσή του... χρεώνει στον παίκτη αλλαγή στάσης που προκάλεσε αδιέξοδο.

Η ανακοίνωση:

H ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ με αφορμή την εξέλιξη στο θέμα του ποδοσφαιριστή μας Μιχάλη Μπουκουβάλα, θέλει να γνωστοποιήσει τα εξής: Στον αρχηγό της ομάδας μας υπάρχει μια οφειλή της τάξεως των 63 χιλιάδων ευρώ, που αφορά δεδουλευμένες αποδοχές και bonus της περσινής σεζόν για την οποία ο ποδοσφαιριστής (ως είχε το δικαίωμα) προσέφυγε στα αρμόδια όργανα.

Αναγνωρίζοντας την αξία του, την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του, αλλά και το ‘’θέλω’’ του προπονητή για παραμονή του, η διοίκηση, κατέβαλλε την μέγιστη προσπάθεια, ώστε να καταστεί δυνατή η συνέχιση της παρουσίας του στον ΗΡΑΚΛΗ.

Η πρόταση που κατατέθηκε στον Μιχάλη Μπουκουβάλα αφορούσε την καταβολή 50 χιλιάδων ευρώ σε μετρητά και 13 χιλιάδων ευρώ μέσω συναλλαγματικής με ημερομηνία είσπραξης την 5η Αυγούστου. Ενώ, αρχικά, ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε, εν συνεχεία απέρριψε την πρόταση αξιώνοντας ολόκληρο το ποσό των 63 χιλιάδων ευρώ σε μετρητά, μόλις μία ώρα πριν την εκδίκαση της προσφυγής του, κάνοντας ανέφικτη κάθε άλλη περαιτέρω διαπραγμάτευση.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατατέθηκε πρόταση από τον μάνατζέρ του ποδοσφαιριστή προς την Διοίκηση της ομάδας μας, που αφορούσε σε διετή συνεργασία και αύξηση αποδοχών που φτάνει το 42%, πρόταση η οποία έγινε αποδεκτή, δείχνοντας την βούλησή μας για την ανανέωση της συνεργασίας μας.

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, ευελπιστούσε να μπορέσει να ανακοινώσει την αίσια έκβαση στις διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή μας Μιχάλη Μπουκουβάλα ο οποίος όμως μας άφησε χωρίς περιθώρια διαπραγμάτευσης σήμερα. Ο κόσμος να είναι σίγουρος πως σύντομα θα έρθουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα καλύψουν τα κενά που υπάρχουν, προκειμένου να προχωρήσει ο αγωνιστικός σχεδιασμός. Παρ’ όλα αυτά, η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ παραμένει δεκτική σε διαπραγματεύσεις για το συμφέρον του συλλόγου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα