Ηδη 15.000 διαρκείας και συνεχίζει...

Ηδη 15.000 διαρκείας και συνεχίζει...

Gazzetta team
Ηδη 15.000 διαρκείας και συνεχίζει...

bet365

Πριν το πρώτο του προκριματικό παιχνίδι ο Ολυμπιακός έχει διαθέσει 15.000 διαρκείας και ευελπιστούν στην ΠΑΕ πως θα σπάσει το περσινό ρεκόρ.

Αυτό και αν ήταν έκπληξη για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν δει 15.000 κομμάτια να έχουν φυγει και ενώ το ημερολόγιο δείχνει 20 Ιουλίου και με τους «ερυθρόλευκους» να μην έχουν δώσει ακόμα τον πρώτο τους προκριματικό αγώνα!

Προφανώς και στον Ολυμπιακό είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου και βλέπουν ότι είναι πολύ πιθανό να σπάσει και το περσινό ρεκόρ των 20.000 (και βάλε) εισιτηρίων διαρκείας.

Είναι δεδομένο πως εάν ο Ολυμπιακός προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, το ενδιαφέρον από τους φιλάθλους θ' αυξηθεί. Με 1,5 μήνα ανοιχτό για την αγορά των διαρκείας υπάρχει η σιγουριά του ρεκόρ. Αλλωστε το περσινό ρεκόρ είχε γίνει τον Σεπτέμβρη!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα