Με Ξάνθη η φιέστα της ΑΕΛ

Με Ξάνθη η φιέστα της ΑΕΛ

Στο εντός έδρας φιλικό παιχνίδι με την Ξάνθη στις 10 Αυγούστου θα γίνει η απονομή του πρωταθλήματος της Football League στην ΑΕΛ.

Με Ξάνθη η φιέστα της ΑΕΛ

Ως πρωταθλήτρια της Football League επέστρεψε στη Σούπερ Λίγκα η ΑΕΛ. Όμως, οι «βυσσινί» δεν έχουν παραλάβει ακόμα το τρόπαιο, κάτι που θα γίνει στο φιλικό παιχνίδι με την Ξάνθη, το οποίο θα διεξαχθεί στο AEL FC Arena στις 10 Αυγούστου, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ την Τετάρτη (20/7). Μάλιστα, θα απονεμηθούν και τιμητικές πλακέτες στους Αλέξη Κούγια, Θωμά Κυπαρίσση για την προσφορά τους στον σύλλογο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ

H FOOTBALL LEAGUE απέστειλε το κύπελλο του Πρωταθλητή της FOOTBALL LEAGUE στην πανάξια πρωταθλήτρια ομάδα μας. Μαζί με το κύπελλο απεστάλησαν και τα μετάλλια των πρωταθλητών ποδοσφαιριστών μας.

Ως ημέρα απονομής ορίσθηκε η ημέρα του φιλικού αγώνα με την ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016 σε αγώνα που θα διεξαχθεί στο AEL FC ARENA.

Την απονομή θα την κάνουν από κοινού ο πρόεδρος της FOOTBALL LEAGUE την ημέρα που κατέκτησε το πρωτάθλημα η ΠΑΕ ΑΕΛ, Σπύρος Καλογιάννης και ο νέος πρόεδρος της FOOTBALL LEAGUE Στέλιος Σφακιανάκης.

Την ίδια μέρα οι κ.κ. Σφακιανάκης και Καλογιάννης θα απονείμουν τιμητικές πλακέτες στους κ.κ. Αλέξη Κούγια και Θωμά Κυπαρίσση για την προσφορά τους στην ΑΕΛ για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE αλλά και για την συνολική τους προσφορά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Best of internet