Με Ξάνθη η φιέστα της ΑΕΛ

Με Ξάνθη η φιέστα της ΑΕΛ

Νίκος Τσιώκος
Με Ξάνθη η φιέστα της ΑΕΛ

bet365

Στο εντός έδρας φιλικό παιχνίδι με την Ξάνθη στις 10 Αυγούστου θα γίνει η απονομή του πρωταθλήματος της Football League στην ΑΕΛ.

Ως πρωταθλήτρια της Football League επέστρεψε στη Σούπερ Λίγκα η ΑΕΛ. Όμως, οι «βυσσινί» δεν έχουν παραλάβει ακόμα το τρόπαιο, κάτι που θα γίνει στο φιλικό παιχνίδι με την Ξάνθη, το οποίο θα διεξαχθεί στο AEL FC Arena στις 10 Αυγούστου, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ την Τετάρτη (20/7). Μάλιστα, θα απονεμηθούν και τιμητικές πλακέτες στους Αλέξη Κούγια, Θωμά Κυπαρίσση για την προσφορά τους στον σύλλογο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ

H FOOTBALL LEAGUE απέστειλε το κύπελλο του Πρωταθλητή της FOOTBALL LEAGUE στην πανάξια πρωταθλήτρια ομάδα μας. Μαζί με το κύπελλο απεστάλησαν και τα μετάλλια των πρωταθλητών ποδοσφαιριστών μας.

Ως ημέρα απονομής ορίσθηκε η ημέρα του φιλικού αγώνα με την ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016 σε αγώνα που θα διεξαχθεί στο AEL FC ARENA.

Την απονομή θα την κάνουν από κοινού ο πρόεδρος της FOOTBALL LEAGUE την ημέρα που κατέκτησε το πρωτάθλημα η ΠΑΕ ΑΕΛ, Σπύρος Καλογιάννης και ο νέος πρόεδρος της FOOTBALL LEAGUE Στέλιος Σφακιανάκης.

Την ίδια μέρα οι κ.κ. Σφακιανάκης και Καλογιάννης θα απονείμουν τιμητικές πλακέτες στους κ.κ. Αλέξη Κούγια και Θωμά Κυπαρίσση για την προσφορά τους στην ΑΕΛ για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE αλλά και για την συνολική τους προσφορά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα