Έρχεται... σκούπα στον ΠΑΟΚ

Έρχεται... σκούπα στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Έρχεται... σκούπα στον ΠΑΟΚ

bet365

Το ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι υπεράριθμο και αναμένεται να υπάρξουν αποχωρήσεις.

Να ρίξει τον αριθμό του ρόστερ του, καλείται ο Ίβιτς, ο οποίος αφού έβγαλε σε όλο αυτό το διάστημα τα συμπεράσματά του, τώρα αποφασίζει ποιους θα κόψει. Και μάλιστα, αυτοί αναμένεται να είναι αρκετοί, μιας και πλέον, υπάρχουν ήδη 32 ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις του συλλόγου, ενώ... έρχεται και ο Βαρέλα.

Στα ονόματα που θα κοπούν, υπάρχουν λογικές επιλογές, αλλά και εκπλήξεις. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «SportDay», ο Χατζηισαΐας είναι ένας από τους παίκτες που δεν θα μείνει, παρόλο που αρνείται να πάει δανικός στην Στεάουα, ενώ και ο Ζάιρο δεν έχει πολλές πιθανότητες, μετά την «αδιάφορη» παρουσία του στην προετοιμασία. Μαζί με αυτούς, Μελίσσας, Πούγγουρας και Δημητριάδης, μοιάζουν φαβορί για να... κοπούν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα