Περέιρα: «Τώρα νιώθω χαρούμενος στον ΠΑΟΚ»

Περέιρα: «Τώρα νιώθω χαρούμενος στον ΠΑΟΚ»

Περέιρα: «Τώρα νιώθω χαρούμενος στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Φακούντο Περέιρα επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και δηλώνει στο Gazzetta.gr χαρούμενος για την εξέλιξη στην καριέρα του και απόλυτα κατασταλαγμένος για το ποδοσφαιρικό μέλλον του.

Ο Βλάνταν Ίβιτς υπολογίζει στην παρουσία και στη βοήθεια του Αργεντινού επιθετικού, ο οποίος δεν κρύβει ότι η εμπιστοσύνη που του δείχνει φέτος ο προπονητής του, τον κάνει να αισθάνεται πολύ καλύτερα από τα προηγούμενα χρόνια στην Τούμπα.

Ειδικά πέρσι η κόντρα του με τον Ιγκόρ Τούντορ τον οδήγησε εκτός ομάδας και σε δύο απανωτούς δανεισμούς (Γκαμπάλα, Ράσινγκ Κλουμπ) ενώ φέτος τα πράγματα διαπιστώνει ότι πάνε, όπως λέει, πολύ καλύτερα.

-Επέστρεψες στον ΠΑΟΚ, μετά από ένα χρόνο απουσίας, πως βρήκες την ομάδα;

«Βρήκα μια πιο οργανωμένη ομάδα, που δουλεύει πολύ πιο σοβαρά, πρέπει να βοηθήσουμε όλοι μας αυτή τη χρονιά για να πετύχει ο ΠΑΟΚ τους στόχους του, που είναι από το ξεκίνημα της σεζόν πολύ σημαντικοί».

-Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε, ποια είναι τα συμπεράσματά σου;

«Κάναμε μια πολύ καλή δουλειά και εγώ προσωπικά έκανα ότι καλύτερο μπορούσα, θεωρώ ότι σ’ αυτό το διάστημα των δύο εβδομάδων φτάσαμε όλοι στο υψηλότερο σημείο της προετοιμασίας μας».

-Συνεχίζει να υπάρχει ένα ερωτηματικό ακόμη και τώρα, σε ποια θέση μπορείς να παίξεις, που αποδίδεις καλύτερα μέσα στο γήπεδο;

«Το που θα αγωνιστώ είναι θέμα επιλογής του προπονητή. Αυτός θα κρίνει που μπορώ να αποδώσω καλύτερα και να αποδώσω καλύτερα. Μπορώ να αγωνιστώ στην επίθεση, πίσω από το βασικό επιθετικό, στα πλάγια, γενικά οπουδήποτε μου ζητηθεί να παίξω θα το κάνω για την ομάδα».

-Μετά και την συνομιλία που είχες με τον Βλάνταν Ίβιτς, χαίρεσαι που είσαι πίσω στον ΠΑΟΚ, με δεδομένο ότι πέρσι συνέβησαν πολλά… «Νιώθω πολύ καλά τώρα που επέστρεψα στον ΠΑΟΚ. Νιώθω χαρούμενος από την στιγμή που μίλησα με τον προπονητή, μου είπε ότι πιστεύει σε μένα, μιλήσαμε για τους στόχους της ομάδας. Ακουσα όλα όσα θέλει να ακούσει ένας ποδοσφαιριστής από τον προπονητή του για να μπορέσει να αποδώσει όσο το δυνατόν καλύτερα μέσα στο γήπεδο. Έχω κατασταλάξει μέσα μου και θα μείνω στον ΠΑΟΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα