Γενική είσοδος 10 ευρώ στην Τούμπα

Γενική είσοδος 10 ευρώ στην Τούμπα

Gazzetta team
Γενική είσοδος 10 ευρώ στην Τούμπα

bet365

Τον Απόλλωνα Λεμεσού φιλοξενεί ο ΠΑΟΚ.

Φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού θα δώσει ο ΠΑΟΚ και όπως ενημέρωσαν οι Κύπριοι, στο παιχνίδι στην Τούμπα θα υπάρχει γενική είσοδος στα 10 ευρώ.

Αναλυτικά:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) επιθυμεί να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας οι οποίοι προτίθενται να παρευρεθούν στον επικείμενο φιλικό αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Απόλλωνα Λεμεσού την Πέμπτη 21/7/2016 και ώρα 20:30 στο Γήπεδο Τούμπας.

-Η τιμή του εισιτηρίου έχει ορισθεί στα 10 ευρώ, ως γενική είσοδος.

-Οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 8 του γηπέδου της Τούμπας.

-Το κεντρικό εκδοτήριο δίπλα από την boutique του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας θα εξυπηρετεί τους φιλάθλους μας

-H προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη (20/07) από τις 9:00πμ-7:00μμ και την ημέρα διεξαγωγής του φιλικού (21/07) από τις 9:00πμ - μέχρι την έναρξη του αγώνα (21/07/2016).

-Οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα μπορούν επίσης να προμηθευτούν εισιτήρια και μέσω της επίσημης υπηρεσίας Online Tickets του ΠΑΟΚ, το οποίο θα είναι ενεργό στις 20/07/2016 από τις 9:00πμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα