Νέα πρόταση για τον Αλεσαντρινί

Νέα πρόταση για τον Αλεσαντρινί

Διονύσης Δελλής
Νέα πρόταση για τον Αλεσαντρινί

bet365

Έτοιμοι για νέα προσπάθεια απόκτησης του Αλεσαντρινί στον Ολυμπιακό, που αποκτούν αντίπαλο και την Λάτσιο στην «κούρσα» για τον εξτρέμ της Μαρσέιγ.

«Ανοιχτό» είναι το θέμα του Ρομέν Αλεσαντρινί για τον Ολυμπιακό. Και όπως φαίνεται οι Ερυθρόλευκοι ετοιμάζονται να κάνουν μια δεύτερη «απόπειρα» απόκτησης τους 27άχρονου εξτρέμ. Ενός ποδοσφαιριστή που έχουν «ξεχωρίσει» στη φετινή μεταγραφική τους περιπλάνηση. Και είναι έτοιμοι να τον διεκδικήσουν ως το τέλος. Ίσως ο πρώτος στόχος για τη θέση του αριστερού εξτρέμ.

Η σκέψη των Πειραιωτών ήταν να επανέλθουν αρκετά αργότερα σε αυτή την υπόθεση, μετά την πρώτη πρόταση που κατέθεσαν μέσα Ιουνίου. Οι εξελίξεις όμως αλλάζουν και το πλάνο τους. Δύο βασικά γεγονότα που προφανώς δεν ήταν σε θέση να προβλέψουν.

Πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν λοιπόν ότι οι Ερυθρόλευκοι καταθέτουν μέσα στις επόμενες ώρες δεύτερη επίσημη πρόταση για την απόκτηση του, από τη Μαρσέιγ. Πιθανότατα διότι στην διεκδίκηση του Αλεσαντρινί «μπήκε» και η Λάτσιο. Ήταν ο Αλεσαντρινί ένας από τους παίκτες στη «λίστα» που παρέδωσε ο Μαρσέλο Μπιέλσα στην Ιταλική ομάδα. Και όπως φαίνεται οι Λατσιάλι, δεν τον ξέχασαν παρότι ο Αργεντινός τους άφησε μέσα σε 48ώρες.

Η Μαρσέιγ ουσιαστικά έχει ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις από τα 5-6 εκατ ευρώ. Αυτή είναι η τιμή εκκίνησης (παρά τα αρκετά περισσότερα χρήματα που ακούγονται από τη πρώτη στιγμή).

Η πρώτη πρόταση του Ολυμπιακού για τον Γάλλο winger ήταν ύψους 2 εκατ ευρώ. Και τριετές συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή με ετήσιες αποδοχές 1.5 εκατ ευρώ. Ο παίκτης ήταν θετικός και τότε. Η Μάρσέιγ όχι.

Προφανώς με αυτή τη δεύτερη κίνηση λοιπόν οι Πειραιώτες σκοπεύουν να πλησιάσουν περισσότερο στις γαλλικές απαιτήσεις. Κλειδί στην ιστορία και δεύτερη «λεπτομέρεια» που αλλάζει τον σχεδιασμό; Το γεγονός ότι την Πέμπτη ολοκληρώνει τη θητεία του στην προεδρία της Μαρσέιγ, ο Βινσέντ Λαμπρoύν. Παραιτείται, ο σύζυγος της Μαργαρίτα Ντρέιφους που είναι η ιδιοκτήτρια του κλαμπ. Και οι Γάλλοι θεωρούν ότι φεύγοντας θέλει να κάνει μια ακόμη πώληση. Με τον Λαμπρούν είχαν μιλήσει οι Πειραιώτες. Με αυτόν θέλουν να επανέλθουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα