Μίλησε με Μίχελ ο Χατζηισαΐας

Μίλησε με Μίχελ ο Χατζηισαΐας

Gazzetta team
Μίλησε με Μίχελ ο Χατζηισαΐας

bet365

Το θέμα του Βαρέλα παραμένει ανοιχτό και μαζί με αυτό η υπόθεση του Δημήτρη Χατζηισαΐα, ο οποίος είχε τετ-α-τετ με τον Λούμπος Μίχελ.

Ο Χατζηισαΐας με δηλώσεις του στους Ρουμάνους παραδέχθηκε τις επαφές με τη Στεάουα, για τις οποίες σας ενημέρωσε το gazzetta.gr. Ο νεαρός αμυντικός «παίζει» στα πιθανά έμψυχα ανταλλάγματα για την μεταγραφή του Φερνάντο Βαρέλα, η οποία παραμένει ανοιχτή όσο δεν αποφασίζεται ποιος παίκτης θα ακολουθήσει το δρομολόγιο για Ρουμανία.

Ο Χατζηισαΐς βρέθηκε στα γραφεία του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τα είπε με τον Μίχελ, τον Ίβιτς και τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο. Φυσικά, αντικείμενο της κουβέντας τους ήταν το ενδεχόμενο να πάει στη Στεάουα. Το θέμα παραμένει ανοιχτό, χωρίς να έχει γίνει γνωστό τι ειπώθηκε στην κουβέντα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα