Καμία αλλαγή, κόντρα με τη Nova

Gazzetta team
Καμία αλλαγή, κόντρα με τη Nova

bet365

Μετά τη γενική συνέλευση της Σούπερ Λίγκας αποφασίστηκε πως δεν θ' αλλάξει κάτι στην διεξαγωγή του πρωταθλήματος και περιμένουν τις προτάσεις από τις εταιρείες που έχουν προσεγγίσει.

Εν τέλει καμία αλλαγή! Στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας θα είναι 16 ομάδες από τις οποίες θα υποβιβαστούν δύο στο τέλος της σεζόν και οι τέσσερις (2 έως 5) θα δώσουν αγώνες play off. Ακριβώς ότι ίσχυε και πέρσι δηλαδή.

Ποια ήταν η πρόταση της Nova; Να συνεχιστούν τα play off αλλά σε αυτά να συμμετέχει και ο πρώτος του πρωταθλήματος και ταυτόχρονα να υποβιβαστούν τέσσερις ομάδες ώστε το επόμενο πρωτάθλημα να γίνει με 14 ομάδες και αυτό της περιόδου 2018-19 να γίνει με 12!

Αυτό που προέκυψε από την γενική συνέλευση είναι πως η Σούπερ Λίγκα δεν συμφωνεί με την μείωση των ομάδων (για την ώρα τουλάχιστον) και θα περιμένουν τις προτάσεις από τις δύο εταιρείες που έχουν αναθέσει για την αύξηση του ανταγωνισμού στο πρωτάθλημα.

Σούπερ Λίγκα και Nova είναι σε ανοιχτή κόντρα πλέον με τη Nova να μη δείχνει την κλήρωση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Σούπερ Λίγκας μετά τη γενική συνέλευση της Δευτέρας όπως ανακοινώθηκαν.
«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Δ.Σ. της Super League, αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:
1/Εγκρίθηκε η εγγραφή των νέων μελών της Super League, ΠΑΕ ΑΕΛ και ΠΑΕ Α.Ο. Κασσιόπη, οι οποίες προβιβάστηκαν από τη Football League.
2/ Κατά τις αρχαιρεσίες, πρόεδρος της Super League εξελέγη ομοφώνως ο κ. Γιώργος Κ. Στράτος. Αναπληρωτής πρόεδρος εξελέγη ο κ. Χρήστος Δάρας.

Κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, η Γ.Σ. της Super League, αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:
1/ Εγκρίθηκαν οι προκηρύξεις αγωνιστικής περιόδου 2016-17
2/ Εγκρίθηκε ο κανονισμός παρατηρητών αγωνιστικής περιόδου 2016-17»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα