«Ο Αλμέιδα θα δείξει στην ΑΕΚ το υψηλό του επίπεδο!»

Ο ΜΠΕΤΟ ΣΤΟ GAZZETTA.GR

«Ο Αλμέιδα θα δείξει στην ΑΕΚ το υψηλό του επίπεδο!»

 «Ο Αλμέιδα θα δείξει στην ΑΕΚ το υψηλό του επίπεδο!»

Ο Πορτογάλος πρώην διεθνής Μπέτο γνωρίζει καλά τον Ούγκο Αλμέιδα και καταθέτει στο gazzetta.gr τους λόγους για τους οποίους θεωρεί πως στην ΑΕΚ θα ξαναβρεί τον παλιό καλό εαυτό του.

Ο Ούγκο Αλμέιδα είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και όπως δήλωσε έρχεται με μεγάλη όρεξη για δουλειά, προκειμένου να ξαναβρεί τον παλιό καλό εαυτό του. Ήταν στην τελευταία του σεζόν στη Μπεσίκτας, όταν με 15 γκολ σε 33 συμμετοχές αποχαιρέτησε την Πόλη ξεκινώντας την περιπλάνησή του σε Τσεζένα, Κούμπαν Κράσνονταρ, Ανζί και Ανόβερο, χωρίς να βρει σταθερότητα. 

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Μπέτο, ο οποίος τον γνωρίζει καλά τόσο προσωπικά, όσο και στο γήπεδο. Όταν φορούσε τη φανέλα και το περιβραχιόνιο της Σπόρτινγκ, είχε τεθεί αντιμέτωπός του αρκετές φορές στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, τόσο όταν ο Αλμέιδα έπαιζε στην Πόρτο, όσο και με τις ομάδες στις οποίες έπαιξε δανεικός. «Ξέρω πολλά χρόνια τον Αλμέιδα. Είναι ένας επιθετικός πολύ δυνατός, έξυπνος στον τρόπο που κινείται στην περιοχή και εξαιρετικός με το κεφάλι. Γνωρίζω πως τα δύο χρόνια δεν είχε την απόδοση που και ο ίδιος θα ήθελε, όμως επειδή είναι πολλά χρόνια φίλος μου και ξέρω πολύ καλά τον χαρακτήρα του, είμαι σίγουρος έχει ακόμα μέλλον. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισε να έρθει στην ΑΕΚ, για να το αποδείξει, να κάνει μια πολύ καλή σεζόν και να καθιερωθεί. Είναι εξαιρετική προσωπικότητα, είναι φοβερός στα αποδυτήρια και διαθέτει όλα όσα χρειάζονται για να κάνει τη διαφορά στην επίθεση της ΑΕΚ».

Όσον αφορά τις κακές τελευταίες χρονιές του, ο Μπέτο, ο οποίος φόρεσε 31 φορές της φανέλα της Εθνικής Πορτογαλίας, είπε στο gazzettta.gr: «Ξέρετε, η ζωή του ποδοσφαιριστή είναι περίεργη, ο τρόπος που θα εμφανιστεί σε μια ομάδα πολλές φορές δεν εξαρτάται από τον ίδιο. Είναι πολλές συγκυρίες που έχουν να κάνουν με αυτό. Ο Ούγκο είναι επίμονος, δεν σταματάει ποτέ να δουλεύει και απλά έψαχνε το περιβάλλον για να το δείξει».

Του προσφέρει η Ένωση το περιβάλλον αυτό; Σύμφωνα με τον παλιό του αντίπαλο, ναι.  «Ήρθε στην Ελλάδα με τεράστια όρεξη για δουλειά, για να δείξει ην αξία του και να επιστρέψει στο υψηλό επίπεδο. Ανυπομονεί πραγματικά. Τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα που έδειξε όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν έχουν εξαφανιστεί. Νομίζω πως στο ελληνικό πρωτάθλημα θα αποδείξει ξανά τι αξίζει, ήρθε σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, έχει υψηλό κίνητρο και σύντομα θα δείτε όλοι την ποιότητα και τις ικανότητές του».

 

Best of internet