«Παίζει» μόνος του ο Στράτος για πρόεδρος

Gazzetta team
«Παίζει» μόνος του ο Στράτος για πρόεδρος

bet365

Μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία της Σούπερ Λιγκ είναι αυτή τη στιγμή ο Γιώργος Στράτος, ενόψει των εκλογών που θα γίνουν το μεσημέρι στη διοργανώτρια αρχή.

Εκλογές στην Σούπερ Λιγκ το μεσημέρι της Δευτέρας, με μία και μοναδική (μέχρι τώρα) υποψηφιότητα αυτή του Γιώργου Στράτου. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ξάνθη, όπως αναφέρει η «Goal», έχει την στήριξη των 12 ώστε να εκλεγεί πρόεδρος.

Το μόνο που απομένει να φανεί είναι αν θα υπάρξει άλλος υποψήφιος και ιδιαίτερα από την πλευρά του Ολυμπιακού, ο οποίος θα θέλει 9 ψήφους για να προσπεράσει τον Στράτο. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η προοπτική του Βασίλη Γκαγκάτση δεν προχώρησε, όπως επίσης και των Φώτη Κωστούλα, Μάκη Γκαγκάτση και Θόδωρου Γιαννίκου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα