Βοσνιάδης: «Θέλουμε ενίσχυση»

Βοσνιάδης: «Θέλουμε ενίσχυση»

Βοσνιάδης: «Θέλουμε ενίσχυση»

Ο τεχνικός της Βέροιας μίλησε για το πρώτο φιλικό που έγινε με την Ξάνθη αλλά και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Ο «Σάλπι», ο Μίλιεβιτς και ο Λινάρδο.

 

Το Σάββατο το απόγευμα η Βέροια έδωσε το πρώτο της φιλικό με την Ξάνθη (1-1) και ο Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε για τα πρώτα δείγματα της ομάδας αλλά και για την ενίσχυση του συλλόγου ενόψει της νέας σεζόν.

«Ήταν το πρώτο φιλικό για εμάς και μάλιστα έγινε πολύ γρήγορα, σε σχέση με το στάδιο προετοιμασίας στο οποίο βρισκόμαστε. Προσπαθούμε μέσα από την αξιολόγηση που κάνουμε να βγαίνει και δουλειά. Σίγουρα μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα γίνουν κινήσεις ενίσχυσης. Δεν γίνεται διαφορετικά, θέλουμε ενίσχυση σε αρκετές θέσεις. Έχουμε μιλήσει με την διοίκηση και υπάρχει διάθεση», είπε αρχικά για να προσθέσει

Παίξε νόμιμα με απεριόριστα ειδικά στοιχήματα στη Vistabet!

«Μπορεί να υπάρχουν αξιόλογοι νεαροί στην ομάδα, οι οποίοι δείχνουν και φαντάζουν στον κόσμο ότι μπορούν να βοηθήσουν αλλά θέλουν καλούς συμπαίκτες δίπλα τους. Αυτό θα επιδιώξουμε για να είναι και πιο εύκολο το έργο των νέων παιδιών. Έχουμε πολύ δουλειά είναι μια καινούρια ομάδα η Βέροια, λίγοι παίκτες σε σχέση με το περσινό ρόστερ. Θα χρειαστούμε γρήγορα την ενίσχυση και με αρκετή δουλειά να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».

Οσο για την υπόθεση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο Βοσνιάδης τόνισε πως εάν τελικά υπάρξει θετική εξέλιξη τότε θ' αργήσει να ενσωματωθεί με την ομάδα, ενώ αυτές των Μίλιεβιτς και Λινάρδο είναι μεταγραφικοί στόχοι αλλά είναι στο χέρι της διοίκησης για το αν θα αποκτηθούν.

Best of internet