Προτεραιότητα του Σάντσεθ ο στόπερ

Προτεραιότητα του Σάντσεθ ο στόπερ

Gazzetta team
Προτεραιότητα του Σάντσεθ ο στόπερ

bet365

Στον Ολυμπιακό, αυτό που προέχει είναι να αποκτηθεί ένας στόπερ στον οποίο θα στηριχθεί η άμυνα.

Άμεση προτεραιότητα στο Λιμάνι, φαίνεται πως είναι η απόκτηση ενός στόπερ, που θα ξεχωρίζει για την ταχύτητά του και που θα κάνει την διαφορά.

Ο Βίκτορ Σάντσεθ δεν έμεινε ικανοποιημένος από τον Μάνουελ Ντα Κόστα και λογικά θα υπάρχει συνάντηση με τον Γιάννη Βρέντζο ώστε να βάλουν το θέμα στην τελική ευθεία.

Στόχος των πρωταθλητών Ελλάδας δεν είναι άλλος από το να καλυφθεί το κενό πριν τα ματς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα δεδομένα πάντως, οι στόπερ που έχει κοιτάξει ο Ολυμπιακός είναι ο Ισπανός, Αλεχάνδρο Αρίμπας της Λα Κορούνια, ο Βραζιλιάνος, Σίντνεϊ, ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός στη Λα Κορούνια από την Μπενφίκα, ο Ρουμάνος διεθνής, Βλαντ Κίρικες, που παραχωρείται ακόμα και ως δανεικός από τη Νάπολι, αλλά και ο 28χρονος Αργεντινός, Βίκτορ Κουέστα, της Ιντεπεντιέντε. Επίσης μία λύση είναι ο νεαρός (22 ετών) στόπερ της Νόρντζελαντ, Αντρέας Μάξο, ενώ τα... μάτια των Πειραιωτών είναι στραμμένα και στην Μόλντε.

Εκεί, ξεχωρίζουν ο Φινλανδός διεθνής στόπερ Γιόνα Τόιβιο κι οι Νορβηγοί Φόρεν και Γκάμπριελσεν. Κι οι τρεις τους είναι ψηλοί και γρήγοροι και έχουν παραστάσεις και σε επίπεδο Εθνικής ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα