Μπίσεσβαρ: «Πάμε για τη νίκη στο Αμστερντάμ»!

Μπίσεσβαρ: «Πάμε για τη νίκη στο Αμστερντάμ»!

Μπίσεσβαρ: «Πάμε για τη νίκη στο Αμστερντάμ»!

bet365

Είπαμε, μαζί με τον Γκάρι Ροντρίγκες συγκεντρώνουν πάνω τους όλα τα φώτα ενόψει των αναμετρήσεων με τον Αγιαξ. ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβάρ δέχθηκε πολλές ερωτήσεις από διάφορα ολλανδικά Μέσα, όπως την ιστοσελίδα «Voetbal International», μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Τβέντε.

Ο Ολλανδός έδειξε πίστη και αποφασιστικότητα ενόψει των δύο αναμετρήσεων για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στον Άγιαξ.

«Είναι ωραίο για μένα που επέστρεψα ύστερα από πέντε χρόνια στην Ολλανδία. Ο Άγιαξ είναι μία δύσκολη ομάδα, αλλά εμείς πάμε για τη νίκη. Ο Πέτερ Μπος είναι ένας διαφορετικός προπονητής από τον Φρανκ ντε Μπουρ και θα παρουσιάσει κάτι καινούριο ο Άγιαξ», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο Άγιαξ είναι μία καλή ομάδα που παίζει όμορφο ποδόσφαιρο με νεαρούς παίκτες, αλλά και εμείς έχουμε ένα καλό σύνολο. Πιστεύω στην ομάδα μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα