Ο Παναθηναϊκός δεν θα παίξει κόντρα στην ΑΙΚ ή την Europa...

Ο Παναθηναϊκός δεν θα παίξει κόντρα στην ΑΙΚ ή την Europa...

Ο Παναθηναϊκός δεν θα παίξει κόντρα στην ΑΙΚ ή την Europa...

bet365

O Tάσος Νικολογιάννης γράφει για τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας και εξηγεί γιατί αντίπαλος του Παναθηναϊκού δεν θα είναι η ΑΙΚ, ή η Europa και αναφέρεται στο πρώτο παιχνίδι, που θα γίνει στην Λεωφόρο....

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει πιθανότατα την ΑΙΚ Στοκχόλμης στο πρώτο ευρωπαϊκό του παιχνίδι αυτό το καλοκαίρι εκτός και αν γίνει η έκπληξη από την Europa από το Γιβραλτάρ στη ρεβάνς και κάνει την μεγάλη ανατροπή. Αντίπαλος του Παναθηναϊκού σε αυτή την φάση του Europa League δεν θα είναι ούτε η ΑΙΚ ούτε η Europa. Αντίπαλος του Παναθηναϊκού είναι μόνο ο Παναθηναϊκός! Αν η ομάδα είναι σοβαρή, κάνει τα στοιχειώδη και βγάλει την ποιότητα του ρόστερ από την μέση και μπροστά τότε θα περάσει στα play off. Αν ο Παναθηναϊκός δεν είναι αυτός, που πρέπει, παρουσιαστεί... μπερδεμένος στο γήπεδο και δεν παίξει σαν ομάδα τότε θα βάλει δύσκολα στον εαυτό του. Δεν το συζητάω για την πρόκριση. Αν δεν προκριθείς ούτε τώρα τότε ας μην μιλάμε καλύτερα. Ας το κλείσουμε για ένα διάστημα και όταν γίνουμε όπως πρέπει τα ξαναλέμε.

Είμαι ξεκάθαρος σε αυτό, που λέω. Σε αυτή την φάση του Europa League αντίπαλος του Παναθηναϊκού είναι μόνο ο κακός εαυτός του. Και επειδή μας τον έχει δείξει αρκετές φορές τον τελευταίο χρόνο καλό είναι όλοι στην ομάδα να καταλάβουν, ότι όπως έχω γράψει και πιο παλιά αυτή η πρόκριση δεν είναι στόχος, αλλά είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ. Και επειδή μπορεί κάποιοι να πείτε, ότι η ΑΙΚ πιο παλιά είχε αποκλείσει την ΑΕΚ από το Champions League ήταν άλλη ομάδα τότε. Την σημερινή ΑΙΚ την απέκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες πέρυσι τέτοια εποχή ο Ατρόμητος που κέρδισε μέσα στην Σουηδία και εξασφάλισε την πρόκριση. Μιλάω περισσότερο για την ΑΙΚ, διότι είναι το φαβορί να περάσει. Ο Παναθηναϊκός πρέπει από το πρώτο ματς στην Λεωφόρο να κάνει, ότι έκανε πριν δύο χρόνια με την Μίντιλαντ. Να κερδίσει με πολλά γκολ διαφορά και η ρεβάνς να έχει τυπική διαδικασία.

Και επειδή κάποιοι κάνετε σύγκριση με την Καμπάλα πέρυσι να πω, ότι η ΑΙΚ είναι χειρότερη ομάδα από την Καμπάλα. Δεν παίζει τόσο σφιχτά, τόσο αμυντικά, δεν είναι σκληρή ομάδα, αλλά έχει αφέλεια στο παιχνίδι της. Για αυτό λέω. Ο Παναθηναϊκός έναν αντίπαλο θα έχει. Τον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.