Κοντά σε Πατίτο η ΑΕΚ

Κοντά σε Πατίτο η ΑΕΚ

Gazzetta team
Κοντά σε Πατίτο η ΑΕΚ

bet365

Μια ανάσα από την απόκτηση του Πατρίσιο Ροντρίγκεζ για τη θέση του δεξιού εξτρέμ φέρεται να βρίσκεται η ΑΕΚ, απόλυτη μυστικότητα για τη θέση του φορ.

Στην «Ένωση» βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του Πατίτο, ο οποίος ψάχνει την ομάδα που θα του δώσει την ευκαιρία που αναζητά ώστε να αναδυθεί στην ποδοσφαιρική επιφάνεια.

Όπως αναφέρει η «LiveSport», ο δεξιός εξτρέμ αναμένεται σύντομα να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα, αφού έχει ξεχωρίσει από τους στόχους που «τσέκαρε» η «Ένωση» και έχει ενθουσιάσει με την ταχύτητα, τη φανταστία και την πρωτοβουλία για να βρει τρόπους διάσπασης της αντίπαλης άμυνας.

O 26χρονος Αργεντινός άσος έχει μείνει ελεύθερος από τα τέλη του 2015, όταν και ολοκληρώθηκε η παρουσία του στη Σάντος, ενώ έχει περάσει και από τις Εστουδιάντες και Ιντεπεντιέντε.

Παράλληλα, συνεχίζεται η αναζήτηση επιθετικού, όμως συμβαίνει υπό άκρα μυστικότητα ώστε να μην «καεί», όπως άλλες περιπτώσεις...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα