«Δεν θα σταθούμε εμπόδιο για Μπουονανότε»

«Δεν θα σταθούμε εμπόδιο για Μπουονανότε»

Gazzetta team
«Δεν θα σταθούμε εμπόδιο για Μπουονανότε»

bet365

Λίγο πριν τελειώσει από τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είχε μιλήσει σε ΜΜΕ της Χιλής για τον Ντιέγκο Μπουονανότε και την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα.

Οι Χιλιανοί ενδιαφέρονται έντονα για τον Αργεντίνο αλλά δεν έχουν καταφέρει να βρουν την άκρη για να γίνει η μεταγραφή, με τον Μπουονανότε να έρχεται στην Αθήνα για να βρει την λύση. Μια λύση που είναι θέμα χρόνου, με βάση τα όσα δήλωνε -λίγο πριν ανακοινωθεί το τέλος του από την ΑΕΚ- ο Μιλοβάνοβιτς στην ιστοσελίδα cdf.cl.

«Συζητάμε με τον Μπουονανότε, θέλει να είναι πιο κοντά στην Αργεντινή για οικογενειακούς λόγους. Μας έκανε σαφές ότι θέλει να πάει στη Χιλή, στην Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα. Νομίζω πως η μεταγραφή θα γίνει σύντομα, πιστεύει ότι είναι θέμα το πολύ δύο ημερών», ήταν τα λόγια του (πρώην πλέον) τεχνικού διευθυντή της Ενωσης, ο οποίος συμπλήρωνε: «Εμείς δεν θα σταθούμε εμπόδιο για τον Ντιέγκο. Θέλει να είναι κοντά στην πατρίδα του και αυτό είναι κατανοητό. Σύντομα θα τελειώσει το θέμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα