Πρόβλημα με Μελίσση, Κάλβο στη Βέροια

Πρόβλημα με Μελίσση, Κάλβο στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Πρόβλημα με Μελίσση, Κάλβο στη Βέροια

bet365

Πρόβλημα με τους Μελίσση, Κάλβο, δύο παίκτες που λογικά θα είναι βασικοί, προέκυψε στη Βέροια, καθώς έχουν ενοχλήσεις και ακολουθούν ατομικό. Αύριο το φιλικό με την Ξάνθη.

Με δύο... πονοκεφάλους για τον Αλέκο Βοσνιάδη συνεχίζεται η προετοιμασία της Βέροιας στη Νάουσα. Αυτό διότι οι Χρήστος Μελίσσης, Τόνι Κάλβο έχουν ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και στο γόνατο, αντίστοιχα. Αμφότεροι αποκτήθηκαν φέτος το καλοκαίρι και πιθανότατα προορίζονται να έχουν θέση στο αρχικό σχήμα, κάτι που κάνει σημαντικές τις απώλειές τους.

Αύριο το πρώτο φιλικό με Ξάνθη

Μάλιστα, και οι δύο θα δοκιμάσουν να αγωνιστούν στο αυριανό εντός έδρας φιλικό με την Ξάνθη. Η σέντρα έχει οριστεί για τις 19:00 το απόγευμα του Σαββάτου (16/7), με τη «βασίλισσα του Βορρά» να επιστρέφει για μία ημέρα στη βάση της για να ανέβει ξανά στα 3-5 Πηγάδια, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 22 Ιουλίου.

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στη Vistabet

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα