Φιλικά με Τρίκαλα και Φλαμουρτάρι η Κέρκυρα

Φιλικά με Τρίκαλα και Φλαμουρτάρι η Κέρκυρα

Ακόμα δύο φιλικά προετοιμασίας έκλεισε η Κέρκυρα, που θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της εναντίον της Φλαμουρτάρι, αλλά και των Τρικάλων.

Φιλικά με Τρίκαλα και Φλαμουρτάρι η Κέρκυρα

Η Κέρκυρα συνεχίζει την προετοιμασία της στη Νάουσα και για την ώρα δεν έχει δώσει κάποιο φιλικό παιχνίδι. Το πρώτο της θα είναι απέναντι στην Βέροια, του πρώην τεχνικού της Αλέκου Βοσνιάδη, στις 19 Ιουλίου, μία μέρα πριν την επιστροφή της ομάδας στο νησί.

Από εκεί και πέρα, έχουν κλείσει ακόμα δύο φιλικά. Το ένα θα είναι με την Φλαμουρτάρι στην Ηγουμενίτσα, χωρίς να έχει οριστεί ακόμα ημερομηνία. Το φιλικό δεν θα γίνει στο ΕΑΚΚ, καθώς αυτό εκτός όλων των άλλων θεμάτων που έχουν προκύψει με την χρησιμοποίησή του από την ομάδα, θα είναι και κλειστό για λόγους συντήρησης μέχρι τις 15 Αυγούστου. Σε ότι αφορά το δεύτερο, αυτό θα γίνει με τα Τρίκαλα εκτός έδρας.

Για το φιλικό με την ομάδα των Τρικάλων υπάρχει και ημερομηνία, μιας και αυτό έχει ήδη οριστεί για τις 10 Αυγούστου, με τις δύο ομάδες να συναντιόνται εκ νέου μετά τις μάχες τους την περασμένη σεζόν στα γήπεδα της Football League.

Best of internet