Διαθέσιμη από σήμερα η νέα φανέλα του Ολυμπιακού

Διαθέσιμη από σήμερα η νέα φανέλα του Ολυμπιακού

Δημήτρης Τομαράς
Διαθέσιμη από σήμερα η νέα φανέλα του Ολυμπιακού

bet365

Η νέα εκτός έδρας εμφάνιση του Ολυμπιακού είναι διαθέσιμη στα Adidas Stores και στο Red Store από σήμερα, 15 Ιουλίου. Η... πρώτη της απόψε με Μπριζ.
Η «πρώτη» φανέλα, εκείνη δηλαδή των εντός έδρας εμφανίσεων, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Σήμερα λοιπόν αποκαλύφθηκε και η «δεύτερη» φανέλα του Ολυμπιακού που θα χρησιμοποιείται στους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας την σεζόν (2016/17) που αρχίζει σε λίγες μέρες και επισήμως.
Φινέτσα, στιλ και καινοτόμες τεχνολογίες συνδυάζονται αρμονικά σε αυτήν τη γκρι εμφάνιση με τις κόκκινες λεπτομέρειες και τις διαγώνιες ρίγες κατά μήκος του στήθους που σχεδιάστηκαν σε τόνους του λευκού και (επίσης) του γκρι. Τον σχεδιασμό της φανέλας συμπληρώνουν τα 4 χρυσά αστέρια πάνω από το σήμα του Ολυμπιακού, τα οποία συμβολίζουν τα 43 πρωταθλήματα του συλλόγου. Στην εσωτερική λαιμόκοψη αναγράφεται η φράση “We keep on dreaming”, που έχει στόχο να εμψυχώνει τους ποδοσφαιριστές, αφού αυτό είναι το τελευταίο μήνυμα που θα βλέπουν πριν φορέσουν τη φανέλα τους και μπουν στο αντίπαλο γήπεδο. Τέλος, το σορτσάκι της εμφάνισης είναι επίσης γκρι με τις τρεις κόκκινες ρίγες της Adidas στα πλαϊνά. Μάλιστα, τη νέα εμφάνιση θα την φορέσει για πρώτη φορά η ομάδα απόψε στο φιλικό αγώνα κόντρα στην Club Brugge KV στο Roeselare Stadium.
Καινοτόμες τεχνολογίες Adidas
Η φανέλα της νέας εκτός έδρας εμφάνισης του Ολυμπιακού ενσωματώνει τις κορυφαίες καινοτομίες της Adidas. Η τεχνολογία ClimaCool™ σε συνδυασμό με τα ειδικά 3D υφάσματα που βρίσκονται τοποθετημένα σε καίρια σημεία εφίδρωσης του σώματος, εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ροή αέρα και επιτρέπει στο σώμα να αναπνέει και να διατηρεί την θερμοκρασία του σε χαμηλά επίπεδα, ώστε οι παίκτες να παραμένουν στεγνοί και άνετοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Ταυτόχρονα, η νέα φανέλα του Ολυμπιακού προσφέρει στους αθλητές ασύγκριτη εφαρμογή για μέγιστη άνεση και ελευθερία κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα