Γιάκος: Βοήθησε και ο κόσμος στην νίκη

Νίκος Μαρούδας
Γιάκος: Βοήθησε και ο κόσμος στην νίκη

bet365

Στην βοήθεια του κόσμου των Ιωαννίνων για να γίνει το πιο αποφασιστικό βήμα της πρόκρισης στην επόμενη φάση στάθηκε με δηλώσεις του ο Ευρυπίδης Γιάκος!

Αναλυτικά ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε: «Έχω πολλά χρόνια στην ομάδα. Το περιμέναμε πως και πως και συνδυάστηκε με τον καλύτερο τρόπο για όλους. Ακόμη δεν έχουμε πετύχει κάτι αφού πρέπει να περάσουμε. Βέβαια είναι σημαντικό το 3-0 και η πόλη ζει το όνειρο. Μακάρι να προκριθούμε και να έρθουν ακόμη καλύτερες στιγμές στο γήπεδο αυτό. Από το ζέσταμα είδαμε τον κόσμο μέσα και παίξαμε και γι' αυτούς. Βοήθησαν στην νίκη»!

Από την πλευρά του ο Βαλάντης Κοζορώνης τόνισε: «Ο κ. Πετράκης είναι σαν καθηγητής και μας δίνει τις οδηγίες που πρέπει. Μας προετοιμάζει κατάλληλα σε κάθε παιχνίδι. Η ομάδα είναι καλά οργανωμένη, ήμασταν καλά στην άμυνα, εκμεταλλευτήκαμε τις φάσεις που κάναμε με τα γκολ και ήρθε αυτό το ευρύ σκορ. Δεν έχει τελειώσει όμως τίποτα ακόμη. Πάμε σε μια χώρα με διαφορετικό κλίμα και θα είναι και για μας δύσκολο. Έχουμε χρόνο να δουλέψουμε και να χειριστούμε το αποτέλεσμα»!


 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα