Χριστοβασίλης: Ούτε εγώ δεν το περίμενα!

Gazzetta team
Χριστοβασίλης: Ούτε εγώ δεν το περίμενα!

bet365

Πανευτυχής για την θριαμβευτική νίκη, ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης αναφέρθηκε στην Ευρωπαϊκή πρόκληση αλλά και τον... Πανιώνιο!

«Ήταν κάτι που δεν περίμενα να γίνει αλλά η καρδιά των ποδοσφαιριστών το πέτυχε» ήταν το πρώτο σχόλιο του διοικητικού ηγέτη του «Άγιαξ» και πρόσθεσε: «Κάναμε μια μικρή προετοιμασία, αλλά φάνηκε σαν να έπαιζαν μήνες και κόντρα σε πιο έτοιμη ομάδα. Τώρα πια θέλω να πιστεύω ότι θα περάσουμε στην επόμενη φάση. Ο αντίπαλος είχε μεγαλύτερο μπάτζετ αλλά στο γήπεδο φαίνεται ότι δεν παίζει το μπάτζετ αλλά η καρδιά. Έφυγαν βασικοί παίκτες κι άργησαν να έρθουν άλλοι, αλλά μέρα με την ημέρα θα μπαίνουν σε ρυθμούς. Θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε κι άλλο την ομάδα για να έχει περισσότερο βάθος για μια μεγάλη σεζόν».

Όσο αφορά την δική του παρουσία, αλλά και το γεγονός ότι η ομάδα είχε κερδίσει θέση στην Ευρώπη πριν 2 χρόνια αλλά δεν έπαιξε τόνισε; «Φέτος αγωνιστικά δεν κερδίσαμε θέση στην Ευρώπη αλλά εξαργυρώσαμε αυτό που είχαμε κερδίσει πριν 2 χρόνια. Ήταν άσχημο για τον Πανιώνιο, αλλά καλό για μας. Μάθαμε ότι παίζουμε στην Ευρώπη μια μέρα πριν την κλήρωση. Η μοίρα του προέδρου είναι η ίδια. Χρειάζεται μεγάλο στομάχι. Πριν 5 χρόνια είχα πει για Ευρώπη, τώρα δικαιωθήκαμε. Να πάμε όσο ψηλότερο γίνεται φέτος».


 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα